Alla inlägg under augusti 2010

Av rebecca - 12 augusti 2010 14:14

Sista dagen idaG! WOHO! Haha det känns skönt kan jag lova er. Hade mycket att pyssla med hela dagen tycker dag så det gör att de går extra fort sen hälsade ja på Jossan och snacka skit haha!

Nu ska jag ut och gå innan jag åker till stallet och fodarar eftermiddag. Kan vara skönt att komma hem i tid ibland också.

:)

Av rebecca - 11 augusti 2010 22:38

Nu behöver jag inte lägga in dumma länkar länge för Angie lärde mig hur man gjorde rutan lix haha.

Tänkte bara slänge in en himla bra låt som jag o Jonna gick o sjöng på i stallet idag.

Enjoy!

Av rebecca - 11 augusti 2010 22:21

  Såg ni de på typ höger sida kanske? Såg på Jossans blogg o undrade vad hon höll på med o sen när ja loggade in på mig å har bloggplatsen lagt till den på allas bloggar. Knäppt men den får väl vara kvar ett tag haha.


Gick och gick med Donna som jag sa hon var rätt duktigt faktiskt lilla hunden. Sen runt fem åkte jag till stallet hade eftermiddan men Tanja o Natta hade gett så det var jättesnällt. Mockade och fixade och tog in Walle o Samåne sen. Gick ner på ridskolan o fixade så jag rider i en ridgrupp igen!Känns fakitskt riktigt bra att börja igen. Jag är inte redo för en egen häst jag har provat o det blev för mycket jag kan faktiskt vara ärlig och säga det. O klart man vill men just nu är det skolan som ska vara första prio i mitt liv. Vill man till Göteborg och plugga så vill man.

Stannade på ridskolan ganska länge som vanligt haha. Nerå men jag vill passa på och träffa Lollo Angie o JOssan så mycket som möjligt innan dom åker och så. Vill

se när Therre rider någon dag också men ridskolan öppnar ju snart så då blir allt som vanligt igen. Jag längtar tillbaka till ridksolan öppnar faktiskt det är så himla mysigt. Jag saknar att allt är som vanligt lix. Aja.


Nu ska jag sova. Imorse sov jag så gott det var helt sjukt! Typ ville aldrig gå upp haha. Men imorn är det sista arbetsdagen ihhhhhhhhhhh.

Godnatt<3

  




Av rebecca - 11 augusti 2010 13:15

Är bland det godasate som finns!

Kom hem från jobbet för en stund sen. Imorn äre sista dagen enligt mig för på fredag går ja bara till elva förhoppningsvis. Ja trodde ja skulle sova nu när ja kom hem som igår men ja är pigg, kankse tar en sväng med hunden. Eller börjar på mina Usekt ideér hmm.

nej dags för annat!

Puss!

Av rebecca - 10 augusti 2010 21:49

Usch vilken dag! Asså den har varit bra utom nu på kvällen.

Jag är så JÄVLA tröttt på att vara sjuk så så jag vet inte vart jag tar vägen snart. O jag är trött på mitt hår som är slitet o behöver en uppgradering o ja är trött på min telefon som ja gjorde något med så vissa saker inte fuknar. O ja är trött på att det aldrig finns nått vettigt att se på tv efter klockan nio. O jag är trött på attha lock på vänster öra så jag hör mitt hjärta slå hela tiden.


O jag har hundra saker att ta itu med men jag har inte ens börjat skissat på en idé.

Nej fyfan!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova bort allt dumt inget är possetivt just nu. O jobb imorn ännu en apseg dag i fem timmar alltså. Wie can't wait! NAT!

Frusterad

Godnatt!

Av rebecca - 10 augusti 2010 15:35

Jobbat idag o det var segt som vanligt. Tre dagar kvar tre dagar kvar!

Kom hem och typ kolla OTH o nu sitter jafg här och har dö tråkigt. Väntar på att mamma ska komma hem o laga mat så jag kan gå till stallet sen.

Nu har jag Walle också för Hanna ska ut på äventyr så nu har jag han tills på söndag. Så det ska nog gå bra hoppas viii.


Madde ja är snart tillbaka hälsa Loffe de  

Nu ska jag läsa lite bloggar!


Av rebecca - 9 augusti 2010 23:08

Nu är jag hemma o kan skriva ettt lite bättre inlägg om dagen.

Klockan ringde typ halv sju för jag hade tänkt att duscha innan jobbet men jag var så himla trött så håret så lite väl nasty ut idag:$ Såg dyngsleten ut åkte till jobbet o började med att packa upp lite grejor som kommit. Sen åkte ja upp till Ortopeden där jag hade glömt bort att Jossan var så det var ju skoj. Vi lät ungfär lika motiverade till att jobba båda två så vi snackade en stund istället. Alltid skoj! Längtar till skolan o träffa alla tjejerna igen.

Sen åkte jag ner o då hade tvätt kommit så jag pyssalde på till elva då mat o sköljen städades, sen fick jag gå tjugo i ett så det var himla hygglo.


Kom hem käka o kollade på OTH tills Hanna ringde o tyckte att vi skulle gå genom Walle saker o det var bra för annars hade vi inte hunnit de innan hon åker bort så hon hämtade mig vi fixade och åkte hem. Sen runt halv åtta åkte jag upp borstade av Walle o fodrade o sen gick jag ner till Jossan som just skulle rida så jag tittade lite på henne och gick hem sen.


Sådet var min dag. O när man går upp på morgonen blir hela dagen så mycket längre.Så nu är jag faktiskt trött! Kanske kan ja sova hela natten inatt vore ju inte illa.


Imorn väntar jobb och sen har jag Walle+fodra kvällen. Måste hoppa in på ridskolanoch fixa lite saker också. Måste planera ett Usekt möte också. Kan tjejerna  lördag tro? Kanske runt klockan två för vi har mycket att prata om.


Så nu väntar en dejt med kudden för min del.Jag kanske borde ta ner den möglande te-koppen...

Godnatt<3

  

Av rebecca - 9 augusti 2010 19:19

O en hög slickad tofs med nytvättat hår på huvvet. Pappa ska bara kolla klart på dumma tvärsnytt så ska jag åka til lstallet o borsta Walle och fodra.

skrier mer när ja kommer hem;D


Ovido - Quiz & Flashcards