Alla inlägg under juli 2011

Av rebecca - 27 juli 2011 09:39

Fan va fint väder! Men jag o IdN ska ändå åka o sola sen(A) Jag har inte solat på 100 år känns de som ju. Så det ska vi göra idag. Sen ska jag försöka ta mig upp till granngården o kolla på några saker bla ett par stövlar om de har några.


Sen får vi inte glömma att det är lön idag också mohaha gött äre iaf! vill så gärna in till  Örebro men jag vet inte när jag ska hinna. Tjejorna var ju där igår men jag jobbade ju då:/

nej nu ska jag sätta lite fart

PUss!

Av rebecca - 26 juli 2011 22:19

Ah idag var inte  kul i stallet. Fixade allt och började gå mot hoppbanan för o rida precis som jag gjorde i söndags när han var så duktig! Iaf möter Maja o Angie som är tillbaka mot stallet o snackar lite med dom o sen fortsätter gå ner mot vägen o han blir dyngspänd! O blåser upp sig som jag vet inte vad och börjar hoppa runt o ah det var inte  kul. Men vi kommer vidare iaf och är typ halvvägs o han håller på o det blev så mycket så jag släppte han. Han springer in till första travstallet på vägen , tyglarna går sönder. Sen kommer Lindha o Darini som tur är så jag väntade in dem så gick vi tsm inte för det gjorde så stor skillnad han var fortfarande dum. Iaf kommer fram till hoppbanan typ så ska jag hämta en kedja så håller Eva han sålänge o då lungade han ner sig iaf. Men sen så tänkte jag bara gå med han på hoppbanan men jag får låna ett par tyglar av Eva så vi går in i gamla o rider lite. Skritten var fin han var alert men spänd! Sen kastar han sig åt sidorna o jag pallar inte.

Så ut ur ridhuset och kollar om Madde är kvar vilket hon är som tur va! Så hon följer med och så longernade vi lite med mig på o han var lite spänd men gör inget så vi knäpper av linan och bara rider framåt. O han var snäll då och han blir ju så fin! Även fast allt inte var perfekt med form o takt o allt men han blir så fin!

Iaf travar o galloperar och Madde hjälper mig så himla snällt! Tack så jättemycket!

O sen avslutar vi och då kändes det bra igen. O han skötte sig på vägen hem iaf.


Jag önskar att jag inte var så feg men det är jag och han börjar säkert testa nu när jag ridit han ett tag. Kul vare inte iaf trodde hjärtat skulle hoppa ut ur bröstet! Men fan heller att jag ger mig! Jag kommer säkert tjuta 9849830983905miljoner gånger till men då fan får jag göra det. Men i stunden känner man sig så liten mot ett stort djur. Och jag blir som fastfrusen istället för att göra något. Men det vet jag om. Jag är glad att jag hämtade Madde istället för att gå hem. Men det känns ju så bra efteråt! Jag måste lära mig att bita ihop men såklart naturligt är man ju rädd för att skada sig. Men jag måste jobba på att inte tänka på allt som kan hände och istället fokusera på som det är o göra något åt det.

Ah gud dessa hästar ibland. Imorn äre träning för Ulrika iaf och sen på söndag för Madde. Känns mycket bättre att rida för någon om det blir något, tycker det är så svårt o vara själv i såna situationer. Och sen vare länge sen vi tränade också för den delen.

Dompan gjorde mig helt trött i huvudet idag som han höll på.

Aja ny dag imorn = nya tag!

Puss!





Av rebecca - 26 juli 2011 13:46

Då har jag jobbar klart för idag och imorn är jag ledig! Så skönt.

Idag ska jag upp till Dompan måste komma på något som vi ska göra. Mycket lättare at trida om man har en plan även fast man oftast inte följer den.

Men innan stall och grejor ska jag plocka undan lite. Vila lite känns som allt gått i ett hela tiden.

Funderade på att åka upp till grodden också och titta på stövlar tror inte att de har några men man kan alltid titta. O min cykel låter asmkt kanske borde titta på det också?

Puss!

Av rebecca - 25 juli 2011 09:27

Åkte u till Lollo igår o mötte upp resten av tjejorna. Käka lite glass o prata spökgrejor hela kvällen så tillslut var alla så uppslrämda så att vi inte ville åka hem.  Så jag Jonna o Mimmi sov kvar. Vi satt uppe o tittade på någon film till typ 2 sen gick Jonna o Lollo upp o la sig och jag o Mimmi sov på soffan. Fast jag och Mimmi sov ju dock inte vi satt uppe o pratade till klockan 7. Och eftersom jag gick upp klockan sex igår morse så dyngnade jag. Men runt sju där sen slumrade vi till.


JAg vaknade några gånger och när jag vaknade kvart i nio bestämde jag mig för att gå hem jag ska ju jobba halv elva. Så jag har sovit drygt 1 o en halv timme inatt haha. När jag kommer hem ska jag sova dirr iaf.


Försöker äta lite frukost också men mitt pencelin gör mig så illamående usch:(

Lite kläer kanske också? Sitter i handduk.

PUss!

Av rebecca - 24 juli 2011 21:03

Asså Dompan var såååå duktig idag igen! Blir helt lycklig av han  

Vi plaskade runt på hoppbanan red avbrott o igångsättnngar o lite fattningar. Jag har fått värsta dillen på att göra fattningar. Han var skitduktig! Annrs brukar det gå så dåligt när jag rider på hoppbanan men idag var jag faktiskt riktigt koncenterad= dompis koncenterad också.

Nu måste vi bnoka en Ulrika träning i veckan.


Nu ska jag duscha o åka till Lollo. Snabb jag är känenr jag men det var länge sen jag var sist kvar i stallet men det är så myyys!

Puss!  

Av rebecca - 24 juli 2011 06:25

Så kul vare o träffa Nea igår!O festen var hur kul som helst. Vi började hos Hanna först o gick vidare till Nea senare. Alla satt o drack o spela "jag har aldrig" o massa mys!

Nu ska jag till jobbet o jobba till klockan tolv. Känns faktiskt rätt okej konstigt nog men orkar ändå inte...hade inte vart dum o ligga kvar i sängen lix. Hoppas tiden går fort!

Nu ska jag fixa klart de sista o åka.

Puss!

Av rebecca - 23 juli 2011 10:42

Sitter o gäspar ol äsaer på face att de åska inatt. Själv sov jag som en stock har ju öronproppar också så omöjligt att höra nått hehe. Vaknade nyss men känner mig fortfarnde skittrött. Tur jag ska jobba litte så jag vaknar till.

nej nu blire frukost!

Puss!

Av rebecca - 23 juli 2011 00:04

Asså dööör jag o Jenfi kom på en litten dans haha  Fast ja o Jossan dansa den haha! Dance off imorn blire iaf!

Åkte till Hanna efter stallet o har spenderat kvällen där mys. Men somsagt lider ja fan a sömnbrist eeler nått elelr så äre för jag inte är helt frisk men jag är så trött så det är sjukt. Så nu blire att soooooooooooova. Börjar ju ett imorn så det är lungt.

Puss!


 


Ovido - Quiz & Flashcards