Alla inlägg under juli 2011

Av rebecca - 22 juli 2011 20:11

Idag har jag jobbat varit hemma käka bytt om o åkt igen. Åkte till Dompan för jag o Jonna planerade lite bommar o så. Så vi mötts på hoppis 6 typ så red vi litte bommar. Och sen hoppade vi små kryss! Hihi så duktig va han. Trodde han skulle bli lite mer het lix men nej    Han vaknade till litte typ två språng innan hindret.

Mantag är iaf min bästa vän hehe.

nej då men det var skoj o jag hoppas Dompan också tyckte de. Angie o Mimmi var med också o reed.


Sen gick v hem med hästarna o fixa dom o sen hem har nyss käka och ska försöka ta mig till duschen. Vilket jag verkligen inte orkar.

Jag är så sjukt sugen på att köpa ett par ridstövlar också. Mina chaps är inte hela någonstans. vet bara inte vad jag vill ha för stövlar. Får kika runt lite.

Nu ska jag hitta styrka till att duscha.

Puss!


Av rebecca - 21 juli 2011 21:45

Nu ska jag sova o ladda jobb o stall o sen helg!  Man har knappt koll på dagarna när man har lov ju.

Godnatt:)

 

Av rebecca - 21 juli 2011 19:55

Jag o Ida hade planerat stan imon men eftersom jag ska jobba imon så åkte vi ner en snabbis idag istället. Så typiskt oss att åka typ fem när stan stänger 6 haha. Iaf köpte jag

Ett linne

4 par trosor

en bh

Rean är ju sjuuukt urplockad så det är lite synd. Vill in till Örebro men vet inte när jag ska hinna det igentligen. Iaf sen gick jag en promenad med Donna o nu sitter jag här. Är så himla trött!

Funderar på att lägga mig o kolla på GG fakitskt.

Puss!

 


Av rebecca - 21 juli 2011 16:10

Jobb  idag o sen fick jag lite mer jobb  imorn.

Skönt o komma hem idag iaf är så trött! O behöver städa o tvätta. Vuxen tjej!

Har nyss käkat o nu ska jag vila lite o sen sätta fart.

Puss!



Av rebecca - 20 juli 2011 18:23

Om han var duktig igår vare inget emot vad han var idag  Blir så himla glaaaad  !!

IKväll vet ja inte riktigt vare blir. Tror att de får bli lumgt jag börjar ju sju imorn o somnade inte före halv 5 inatt lix.

Nu ska jag fösöka ta mig i duschen!

Puss!


Av rebecca - 20 juli 2011 14:32

Dompan får verkligen guldstjärna igår SÅÅ duktig!!  


Sen hem o så kom flickorna hit o vi prata o kolla på lite tv o sånt där bara chilla lix. Sen åkte Jossan, Hanna o Jenfi hem runy halv två o Angie o Jonna sov kvar hos mig. Mys! Låg och pratade till halv fem men sen orka inte jag mer så himla trött! Vaknade runt halv elva typ då hade Angi åkt till stallet  o jag o Jonna gick upp o åt frukost sen gick o la oss o sov lite. Sen upp o plocka undan o nyss gjode vi pannkakor o käka vattenmelon o så åkte hon nyss.

Så nu ska jag byta om o åka til Dompan  

Puss!

 

Av rebecca - 19 juli 2011 16:43

Vaknade runt halv tio käka frulle åkte till jobbet. Jobbade till 3 sen hem o här sitter jag. Ska byta om och åka till stallet och rida Dompan! Jag har inte ridit på 2 veckor tror ja:( Så idag blire nog ett pass i ridhuset  


Sen komemr flickorna hit för lite mys så jag borde sätta fart så jag är klar när de kommer.

Puss!

"every step that I take is a another mistake to you and every second I waste is more than I can take"


Av rebecca - 19 juli 2011 00:30

Sådär då vare slut. Sitter nyduschad o ska byta lakan i sängen hihi så mys så jag sover riktigt bra det behövs efter den här dagen.

Var ju fröst på körskolan dåo sen åkte jag o mamma till vct träffa doktorn som jag fick lite pencelin utav. Att Putte alltid slutar med pencelin? Iaf så det var bra. O sen tyckte han att vi skulle be om akuttid hos tandläkarn för munnen då. Så mamma ringde dirr när vi kom hem o vi fick en tid dirr!:)


Så vi åkte upp min tandläkarskräck är inte at leka med! Så var lagomt nervös. Iaf träffar värdelns sötaste sköterska som lovar INGA sprutor. IAndis kommer in o kolla litte o bara

-vi behöver nog ge henne en spruta

Gissa om jag tjöt haha skämmit men asså ärligt jag tål inte tandläkarsprutor jag sövs hellre typ. Jag verkligen HATAR dom. JAg bara dog där i stolen så sa sköterskan typ att vi kan prova utan lix. Så det gjorde vi. Det han gjorde var att spola rent mellan tandköttet över visdomstanden o visdomstanden. Men det gjorde inte så ont så nu är det fixat också.

HOPPAS att de håller sig så för annars kan en operation bli nödvändig.


Sen hem o jag var helt färdig typ så somna på soffan vaknar fem och åker och jobbar. Första gången rom "riktig" personal för mitt intro är slut. Så det kändes lte läskigt men alla är nya o det gick så bra så. Sen åkte jag dirr hem till Hanna där brudarna va så vi lagade lite mat och myste lite. Så gick jag o Anch runt tolv typ.

Så det var min dag lång o händelserik kan man säga. Men nu hoppas vi att jag blir frisk så snabbt som möjligt! Vill komma igång och springa NU typ men pencelinet får ätas upp först.

Bädda rent o sova vare!

Jobb imon också men fick en goo sovmorgon iaf.

Godnatt:)

    






Ovido - Quiz & Flashcards