Alla inlägg under juni 2011

Av rebecca - 17 juni 2011 23:42

Fyfan jag har sett klart OC! MItt hjärta alltså så jävla sorligt när han vände sig om och såg Marissa! Varföööör var hon tvungen att dö VARFÖÖÖR!?

Men nu har jag sett klart iaf och det var hemskt. Får nog trösta mig med ettan någon dag här.

Jag och Angie mös iaf med salta pinnar, cola, vindruvor och melon rätt duktigt. Så hon gick hem nyss.

Jag ska sova imorn blire att ta hand om Ella och sen obestämt.

Puss!


Av rebecca - 17 juni 2011 20:47

Idag gick jag upp til lstallet och tänkte på riktigt springa hem högis är ju perfi. Men sen så var LIndha och Angie där och Dompis såklart så fixade med han först och myste lite bara idag.  Det var bra dee tog upp min ryktborste också så det blir lite mera hemma.+ lite andra saker. Sen smörje jag mina ridskor+chaps och sen hans träns. Och sen satt vi och prata massa så jag kom aldrig iväg. Känns inte bra!


Får springa imorn. Nu ska jag hoppa i lite kläder för snart kommer Angie med lite nyttigtgott och OC så det blir en bra fredagskväll de:D

Pussar!

 

Av rebecca - 17 juni 2011 10:09

Asså John Mayer en regning dag åh älskar hans musik  

Läste nyss ett repotage om campingen på puttte och man blir ju helt sinnessjukt taggad!!Åh snart äre fan årets höjdpunkt.


Annts vaknade jag runt halv tio såg att regnade, rummet var helt svalt och det var värsta mys att veta att man inte behöver gå upp mm det är det bästa. Tog ur öronpropparna och kunde då lyssna på regnet också haha. Men efter 10 minuters regnlyssnande så gick jag ner och åt frukost.

Min plan ver ju att springa nu på morgonen. Får springa ikväll eller nått fast vi har ju en cross hemma men njee. Aja intressant för er att veta.

Nu ska jag läsa bloggar

Puss!

Av rebecca - 16 juni 2011 15:51

Jag känner mig på riktigt motiverad till att ta körkort. Och nu när det är sommarlov har man mycket mera tid och behöver inte stressa jag har ju aldrig kört koppling så jag har ju endel att lära. Men samtidigt så är det lång tid kvar och allt men hellre att börja i tid eller hur?


Iaf idag var jag med mamma in till Örebro till biltema, maxi och nån blomaffär-.-' Men det var mys. Gick upp runt nio och vi var hemma runt 2 ungefär. Har ingen Dompis idag så jag ska ge mig ut och springa ikväll iaf, känner mig helt bra från förskyldningen. Måste sluta göra så dumma saker! Bad girl gone good? Iaf något att jobba på.

Puss!

 

Av rebecca - 15 juni 2011 21:25

Vad han är söt den killen alltså. Som en litten ponny med stora kliv. Gick bra att rida kändes mkt bättre efter Ulricaridningen igår och som att han var med på noterna och nu tänkte jag på sånt jag inte tänkt på förut vilket resulterar i en kortare och bättre form. Söt är han lillkillen.

 Hade sällskap med Angelo upp och det var inte igår haha.

Så efter rdiningen så svampade jag av han noga(kan ju inte med spolsaken:$$) och så fixade jag till manen lite. Och sen när jag åkte kom Sussane och visade nya sadeln hihi längtar tills på fredag för den såg verkligen jätteskön ut. Sen åkte jag hem.

Och nu sitter jag här. Har bäddat rent i 2 sängar den i mitt rum o i datarummet där jag sover för tillfället.  Så ska snart lägga mig och läsa lite.


Och idag var en sånhär dag man bara vill flytta hemifrån bara en massa onödigt tjat om en massa onödiga saker. Ett jävla år kvar till frihet säger jag bara. Till Göteborg. Är så trött på negativa människor som fan aldrig kan uppmuntra bara lever en jävla gråskala dag ut och dag in.

Aja usch var inte glad hemma förut kan jag lova.


Men nu äre bra igen:)

Men nu ska jag fortsätta läsa min bok.

Puss!

Dream-dreams-life-possible-text-favim.com-46041_large




Av rebecca - 15 juni 2011 12:54

igår gick jag o la mig typ runt tio och somnade jättefort för jag var trött o förskyld. Sen vaknade jag runt 3 och var seriöst aspigg! Hade kunnat gått upp lix. Somnade om sen iaf så komemr mamma in och väcker mig 2 minuter innan klockan ringer-.-'

Jag har iaf varit på utbildning idag inte så kul men nu är alla utbildningar klara och nästa är att börja jobba. Vilket sker om 3 veckor. Så var hemma runt halv tolv. Då började jag städa mitt rum så nu är det ett golv som man faktiskt kan gå på. Drog ur alla laken och hängde ut täckena så dom blir fluffliga. HIhi.


Så nu har jag nyss käkat och ska börja läsa lite teori.

Puss!


Av rebecca - 14 juni 2011 19:33

Hej!

Morgonen var seg skulle gått upp tio men kom upp tjugo i elva som tur var är Angie inte den snabbaste. Så hon kom t mig typ tio över så åkte vi ner på stan. jag låna lite böcker på bibblan och sen vidare o köpte present till Nea. Så nu jävlar måste hon komma hem i helgen!!:DD


Sen åkte jag upp till stallet i spöregn, utan ridstrumpor för jag hitta inga. Det är märligt att man kan tycka att cykla i spöregn till en häst som varit ute i regnet och är lika blöt kan vara en sjukt underbar känsla. Iaf torkade av Dompis så mkt som möjligt och han hann faktiskt bli torr! Iaf där sadeln ligger och det räcker. Sen gick vi iväg till ridskolan och red fram så kom Ulrica  så red jag för henne och hon är såå bra. Och Dompis gick heeelt okej och det var bra för nu vet jag hur jag ska rida han och vad man ska tnka på o allt. Och det var så himla kul att träna igen hihi.


Sen spolade jag av honom och allt och fixade allt. Sen åkte jag hem och käka trodde jag skulle dö av hungirghet men jag överlvede. Sen tappade jag upp ett varmt bad och det var så jävla skönt. Jag badar fan aldrig. Ingen var hemma så det var sooft. Och nu har jag läst min book.


Men jag dör! glömde publicera inlägget! Iaf nu har jag hunnit med att varahos Ida och gått med hunden.

PUss!

Av rebecca - 13 juni 2011 22:39

Åh drömmar det finns det många av i mitt huvud. Jag vill så hinna med så mycket i livet, vill inte gå miste om något. Jag fyller 18 om 5 månader och jag känner mig typ gammal fast jag är superung?

Jag vill bara hinna med så mycket.


 Men det är så svårt att leva varje dag som den sista och leva som det inte finns en morgondag även  fast jag lever så ibland.

 Ibland måste man ta chanser.

Chansa på något som känns rätt men kanske är fel.

 Och man måste våga sluta satsa när man känner att det är fel.

Men måste tilllåta misstag och ta tillvara på busigheter.

Man måste våga det man aldrig vågat förut.

Och man måste våga säga ifrån om man inte vågar.

Man måste låta det bära eller brista ibland och det brister måste man orka upp igen men man får vara ledsen och man får gråta och känna att världen bara går emot en.  "Fall down seven times stand up eigth"

Och man måste våga inse när det brister vilka nya möjligeter som öppnas.

Att ibland händer allt utav en anledning som man hur mycket man än vill veta aldrig kommer få veta varför. Att inse att det ända som finns att göra är att gå vidare.

Och när allting bär och drömmar blir sanna får man fan inte glömma att njuta! Det är för lätt hänt. Man måste då våga leva i nuet och bara flyga på dom där rosa molnen och när leededet aldrig tycks bli trött. När drömmar blir sanna och allt det andra blir suddigt och inte blir så viktigt.


Åh drömmar. Alla måste få drömma. Drömmar håller en vid liv. Vad vore livet utan mål och drömmar?

Jag är dock en sån som drömmer stort och mycket. Jag villså mycket med livet. Jag får bara inte glömma att leva det.

Var bara tvungen att påminna mig själv om det viktiga i livet.


Ovido - Quiz & Flashcards