Alla inlägg under juni 2011

Av rebecca - 5 juni 2011 09:43

Vilken dag det var igår så äre borta idag. Tur man låg ute o solade hela dagen igår. Igår grillade vi hos Lollo och det var mys. Sen blev de lite bus också hehe som vanligt(A) Tror min busighet börjar komma tillbaka;D


Klockan var ställd på åtta idag för jag ska ut och springa vaknade runt fem dyngpigg och ser att det är storm och ingen sol=sova längre. Så gick nyss upp. Var jättepigg och vaken runt nio men tvingade mig själv att ligga kvar. Så nu ska jag snart ut.

Puss!


Av rebecca - 4 juni 2011 18:56

Grillmys igår och grillmys idag!

Gårdagen var mys med finste och jag var hemma kvart i ett typ :( var jättetrött men kul hade vi:D

Vaknade runt tio käka lite frulle gick ut o sola sen kom Ida över och sälskapade mig hela dagen. Lagade lite mat gjorde vi och stekte. Och fyfan va röd jag är i mitt face.  Har ju väldigt lätt för att bli brun ocg  utan solskydd blir man  röd.


Iaf nu är snart färdig för att åka t Lollo väntar bara litte på Angie-pangoe så drar vi sen.

Puss!

Av rebecca - 3 juni 2011 15:49

Fem veckors praktiken är slut! det har gått så fort så de är inte sant. Så jag bjöd på glasstårta hihi tror dem blev glada;)


Så nu äre 2 dagar i ksolan kvar blir heöt pirrig av tanken på SOMMARLOV kan inte fatta att ja går ur tvåan. ah shit underbart. Är helt glaaad så ni vet inte.

Ska upp till stallet om timme lite grejer på G och sen hem duscha fixa sig för grillkväll hpn Hanna med mina lskade vänner!

Pussar från jävligt glad tjej:DDDDDDDDDDDD


Av rebecca - 2 juni 2011 22:16

Då äre sista dagen imorn!! Känns faktiskt rätt skönt att det är slut nu kä'nns som man bara jobbat men ja har ju gått heltid så inte konstigt. Men det var verkligen varit så sjukt lärorikt. Sk bjuda på fika imorn fett skämmit. Haha.


Imorn ska jag även upp till stallet en sväng är så exalterad haha. Ska bli spännande.

Annrs jobbar ja då 7-4 och sen stall och sen tror ja det vart lite grillning på kvällen. Låter fint i mina öron.

Men nu äre het dejt med kudden!

Godnatt:D

Av rebecca - 2 juni 2011 10:55

Klockan ringde åtta hade tänkt att gå upp och springa då ....40 minuter senare var jag springklädd och sprang skrantamaran gick suuuperbra!   

Var hemma runt halv elva typ käkade lite frukost duscha och nu sitter jag här. Ska gå om en o en halv timme till näst sista dagen på praktiken. Kan inte fatta att de gått så sjukt fort! Men ska bli såååååå skönt med sommarlov  


Igår var jag Angie Jenfi hemma hos Hanna käkade glass med kolasås,daimkulor, o ballerina. Fett gött.  Angie och Hanna var ju galna och badade innan också!

Usch jag vill fan inte bada på hela sommarn om inte vattnet är tyå 40 grader för jag är LIVRÄDD för att bli sjuk igen.

Puss!

Av rebecca - 1 juni 2011 14:46

Äntligen sommar på rktigt så nu fåre gärna bli asfint väder juu.

Stooort grattis till Jenfi också:D:D:D!


Själv fick jag sms runt åtta på morgonen som väcte mig haha sen 2 til lrunt tio sen ringde det tio och då fick jag väl gå upp haha. Jenfi som kom med goda nyheter om att hon fått körkort. Sen smsa jag Ida o skulle fixa mig lite och äöta frukost och runt elva åkte vi ner på stan. Köpte en kjol, linne , hårbortste med mimmi pigg på hihi(tönt jag är)! och sen en liten hårspray håller nämligen på att göra min väska komplett.

Sen kikade vi runt lite och sen åkte vi ner till Broadway och jag tänkte att det finns inga tider innan nästa vecka så ar det en som avbokat idag halv 4:a så jag fick den tiden! Perfekt så är det gjort också. Får ju ångest på min utväxt.

Åkte hem efter det teatsde ny sakerna och det blev fint och sen drog jag på mig springkläderna och sprang. Gick superbra.


Så nu sja ga byta lite kläder och föna hår och åka.

Puss!

såhär glad är ja för din skull Jenfi:D

 

Ovido - Quiz & Flashcards