Alla inlägg den 5 september 2010

Av rebecca - 5 september 2010 22:49

Helgen har verkligen varit super!

Festen i fredags

Promenad med Mimmi igår

Fika med Jossan igår

O nyss mys md Jossa och Angelica

  

Nu ska jag sova så hörs vi imorn börjar åtta och slutar tio i tre.

en stooor PUSS<3

  


Av rebecca - 5 september 2010 17:19

Nu har jag hunnit med att vara i stallet i en snabbis och fixa lappar till skötarmötet sen var ja ute och gick och sen kolla lite på tv de är ju ändå söndag lix. Och väldigt slapp sådan.

Så duchade jag nyss och föna håret törrt och nu ska jag byta om och sen kommer Angelica så ska vi till Jossa för lite singstar haha. Värsta kul har inte sjungit det på evigheter!  

Så nu har ja mjukiskläderna på hoppas inte de andra är dyngfixade hihi.

Herå;D

PUSS!

Av rebecca - 5 september 2010 11:38

Jag bara såg att klockan var halv tolv när jag vaknade. Ooops! Men det är helg  o det är soft och då får man sova. Idag har jag inget spec att gör för en gångs skull såå skönt! Jag ska bara chilla tror jag OTH står ganska högt på listan. Aja jag får se helt enkelt. Om man bott i en stor stad hade man kunnat gå ner på stan men jag bor i en liten stad så allt är stängt.

Men nog om emo saker.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva så ja slänger in en gulligull låt istället hihi;$

Av rebecca - 5 september 2010 01:02

Det där lät lite påtänd men ja är spiknykter lovar! haha;)

Jag letar efter mina mjukis ull sockor för jag fryser nått sjukt om mina fötter. Så nu var det klart.

Ledsen att jag har bloggat så dåligt har helt enkelt inte varit motiverad elelr haft tid. Men ja gillar att blogga så ja ska försöka.


Vi kan ju börja ikväll.

Vi skulle till Gelleråsen eftersom Lollo känner en kille där som vi skulel träffa o det skulle typ vara 200 personer o blablabla. Så ja killarna hämtar upp mig Lollo o Mimmi i en sjukt läskig bil;e Sen komemr vi dit och hänger typ lite. Inte så kul  kanske. O roligare vart det inte för det var bara massa gubbar o konstiga typer. Så hade vi ett problem att vi måste ha skjuts hem!Ringer/smsar typ massa personer men seri alla skulle ut ikväll. Så det slutar med att vi ringer Therre:D O Therre sulle inte ut och var nykter så hon fik hämta oss där ute haha. Uj uj uj hur vi sätter oss i fina siutationer! Men tack igen Therre;D

Men hem kom vi. Så sen åkte ala hem så bör jag om och käka lite och sen mötte upp Mimmi så gick vi till nöjes och pratade om massa saker. Precis som när hon bodde kvar här hihi. Så pratade vi ännu mer och sen runt typ halv ett så gick vi hemåt.

Så i förmidddags träffade jag Jossan också. Vi tog en lååååååååååånga fika på som hemma och pratade om allt som hänt  också. Man får en del att prata om när vi bor i olika städer. Så jilma mysigt!

 

Jag älskar verkligen mina fina vänner!

 

O nu sitter jag i mina nya sjukt mjuka mjukisar och en stickad kofta och bara chillar.

Eller jag lyssnar på musik och funderar på om jag ska sova. Skulle med på tävling imorn men de varkar inte bli av...mer sovmorgon till mig.


Nej kanske sängen jag en dejt med kudden så att säga.  Jag var helt bloggig. Vad kan jag mer berätta?

Jo att idag fuckade min telefon helt jävla sönder!!!

Jag skulle lägga över all musik till datorn eftersom vi ska lämna in telefonen på lagning för den har fan en sjukdom. Ah så gör jag det och sen ska jag llyssnna o då säger telefonen att "mediefilen kan inte hittas" jag bah: Wwwhaaat!?

Panik kan ikke leva utan min musik. Ah så satt och krångla som fan och sen la över låtarna til ltelefonen igen så nu har jag dubletter av allt. Inte så jävla rockigt kan jag lova. Men aja ja tror jag överlever tills på måndag typ.

Så slut bloggat! Bjuder på lite bilder från kvällen:

  

            







Ovido - Quiz & Flashcards