Alla inlägg den 6 september 2010

Av rebecca - 6 september 2010 22:11

Var ute och sprang en helt perfekt runda kunde inte slutat måndagen bättre tror jag  

Imorn är det skolfoto lika kul som vanligt hade först inte trott att ja kunde vara med för jag ska gå lite tidgare imorn men jag hinner nog om de är snabba och i tid och tar klassfotot först men det ska vi allt lösa.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen blunda och sova och vakna upp till en nya dag men nya möjligheter  

Jappsi ja är possetiv:$

Godnatt alla söta!<3

Nu ska ja vara pinsam och visa vilken låt som fastnat i mitt huvve sen i fredags för MikN har sååååå bra musiksmak hahaxD

Av rebecca - 6 september 2010 19:10

Jag o JOnna sitter och busar litte hehe. Eller vi gör faktiskt nytta tex ut och gå med hennes påny har vi gjort och fixat skötarlapparna. Guldstjärna till oss!

Jonna kommenterar mitt skrivande -.-'

Nu ska vi borsta Jonnas ridskolehäst hon ska hoppa senare så jag ska vara snell o hjälpa henne  


Av rebecca - 6 september 2010 15:13

Jag har en ganska klok fråga faktiskt.

Varför måste vi som inte får rösta i valet förrens om 4 år ha massa massa massa politik grejer i skolan? Jämt och hela tiden. O i korridoren står de massa äckliga bitchiga unga som typ stödjer ett parti o dela ur lappar.Vill du? Bah nej!?

Som ni hör är jag så sjukt trött på att höra lyssna läsa se på bilder om politik.

I överig har dagen varit ganska low. Men dock var ja inte ensamn kändes som iaf halv OP2 var mer eller mindre tjuriga.Men sams är vi vi är lix inet tjuriga på varndra snarare med varandra o det är bra.


Har nyss käkat och ska åka upp till stallet sen känns som att jag behöver det. Har massa att tänka på fakitskt fast ja tänker ju alltid för mycket. O med en bara hörlur som funkar på mobilen tänker jag ännu mer.

Aja innan jag åker ska jag muntra upp mig med lite bloggar:)

Puss!



Ovido - Quiz & Flashcards