Alla inlägg den 21 september 2010

Av rebecca - 21 september 2010 21:59

Ja orkade gå och duscha och somnade inte på vägen(y

Har suttit och spelat töntiga spel på datorn typ harpan:$

Nu ska jag bädda ner mig...tror om jag ska satsa på att fösöka städa mitt rum imorn eller ja mina två rum.Känns som det skulle vara ganska välbehövligt.

Saknar min rööööda telfon också elelr musiken i den min mp3 är bra men min telfon är bäst. Hoppas den kommer snart.

Godnatt på er!  

Av rebecca - 21 september 2010 21:00

Ni får gärna läsaiställer för mig för jag tänker inte göra de. Jag bara pallar inte inte idag. Ja har kollat lite OTH dom är i ungefär samma sinnestämmning som jag. Fortfarande inte duschat sen stallet så jag ska göra det nu. Ska bara hitta orken någonstans. Har en känsla av att jag komemr sova ganska gott inatt förhoppningsvis. Jag ska sova tio ikväll. Försöka.


Imorgon skämmer jag Jossan Emelie och Carro ut oss inför hela hisoria gruppen eftersom vi ska visa våra filmer. Nerå hoppas dom tycker dom är bra! Vi hade iaf väldigt roligt.


Sitter och lyssnar på breakaway live förståss den är bäst och det är precis vad jag vill göra breakaway. Göteborg, Norge bara nått nytt.

"Buildings with a hundred floors
Swinging 'round revolving doors
Maybe I don't know where they'll take me but
Gotta keep moving on, moving on
Fly away

Breakaway"

Ja duschen vare.


Av rebecca - 21 september 2010 18:59

Jag saknar allt hur det var förut innan allt och alla förändrades.När man visste vart man hade alla och när man gjorde det man lovat. När man kunde sitta och skratta åt ingenting och bara vara ibland utan att göra något speciellt när alla problem verkade vara så långt borta fast dom var så nära. När inte livet var så verkligt. Allt bara flöt kändes det som nu när man tittar tillbaka även om det kanske inte gjorde det just då.

Jag saknar allt hur det brukade vara och innan människor förändrades.

Det var länge sen jag saknade något känns det som men idag saknar jag förut...



Av rebecca - 21 september 2010 00:01

Ovido - Quiz & Flashcards