Alla inlägg den 16 september 2010

Av rebecca - 16 september 2010 22:46

Så gick det jättebra att skritta ut på Loffe och jag bara helgillar Maddes hoppsadel:$

Var hemma runt halv åtta och har inte gjort någonting sen dess men det var skönt det också. Tror man är lite x-tra trött just för vi slutatde så sent idag också. Jag funderar på var jag ska sova inatt....om jag ska sova kvar i datarummet eller bädda rent och kasta alla kläder som nu ligger i sängen på golvet och sova där inatt.Ne jag sover kvar här. Måste hitta min mobil så jag kan ställa alarmet också.


Ah just de en sak till om MTV movie awards Eminen vann mycket också då vart man lite rörd också för han är så jävla kung! Älskar verkligens hans musik.Aww det var fint tyvärr var han inte där när jag såg men.


Imorn ska vi visa vacker film på historian om det funkar...annars slutar jag tjugo över tolv:$

Nu ska jag sova måste sluta vara uppe såhär sent och gå tillbaka till mina rutiner om att sova klockan tio!

Godnatt

btw..hur snygg är han inte ihhihi...;)

Av rebecca - 16 september 2010 22:39

Jag satt nyss och kollade på MTV movie awards 2010 och Lady Gaga sopade mattan med de flesta alltså!

Ja vart ärligt helt mållös och verkligen fatta vilken duktig och talangfull artist hon är. Hon har alltid kört sitt eget race men kläder stil och musik. Hon kör inget "I love you" skit hon kör sånt man vill lyssna på. Pop lix. Ah shit ja är fortfarande helt skakis nästan.

När jag såg tog hon hem tre priser men jag läste nånstans att hon tog hem 8 priser av 13 nomineringar! Hur tufft är inte det!?

Sen när hon pratade hon snyftade och grät och var helt lycklig och det förstår man ju. Ah hon var verkligen värt detta.

O sen när hon tog emot ett pris så tar hon micken och bara sjunger! Asså helt live utan bakrunds/förinspelat och hon sjunger som en gudinna ah shit det var verkligen mäktigt!

Ni måste kolla hela för på slutet kommer sången som hon sjöng helt live och spontant.

Av rebecca - 16 september 2010 17:12

Fan vilken mysig låt! Den ä underbar.


Lång dag idag åtte til lfem över fyra.

Började med redovisngen som gick fin fint och jag målade värsta MC-knutten på tavlan haha. Sen hade vi skolval och efter det svenska och seriöst det där antik mytologi litteratur skiten är så JÄVLA tråkigt jag bara avlider så fort han öppnar munnen om deet. Så jag undar hur jag ska klara av att plugga till provet. Sen hade vi Solveigh resten av dagen från typ ett. Men hon är så söt så det gick riktigt fort faktiskt. Gjorde lite "fall" typ förflyttning i sängen av halvside förlamad patient.

ntt som inte alls var roligt idag var att det varvMikNs sista dag. Usch de är helt jätte hemskt! MikN lix kommer sakna henne supermycket o de komemr bli så tomt. Aja hoppas hon fåre bra iaf:)



Nu ska jag byta om och åka och skritta ut på LoffeN. Myspys.

Puss!

  




Ovido - Quiz & Flashcards