Alla inlägg den 10 september 2010

Av rebecca - 10 september 2010 19:44

Sitter hos Jonna nu hon är där nere o käkar mat så jag passar på att blogga lite. Vi ska ner på tivolit faktiskt haha vi o nittiåttorna men det finns inget annat göra i den här ministaden så   

Hörs när jag kommer hem!

PUSS!

Av rebecca - 10 september 2010 18:17

Men jag tar allting på lek även en hemlighet
Ta mig till kärlek ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans
För jag vill veta om kärlek finns

Av rebecca - 10 september 2010 16:06

Det känns ju att det är feedag iaf. Förre fredagen var helt jättebra för då kom man hem runt fyra typ o bara fixa sig o sen hade vu ju klassfetsen hos Angelcvia då var fredagen klar lix. Vi borde ha klassferre varje helg heeh(aa


Nu sitter jag o håller på med skötar-lapparna för imorn tänkte vara lite duktigt med nej skrivaren funkar inte. Har massa att göra imorngonm på dagen! Filma skötarmöte och Loffe. Kvällen är därimot obestämd. Men det brukar alltid lösa sig.

Nu ska jag ropa på mamma som får hjälpa mig!


Av rebecca - 10 september 2010 13:30

Jag skulle kunna gå hem från skolan för jag sitter i bibblan och bloggar nu. Jag Jossa Emelie jobbar på vårat historia grejs som kommer bli suuuper kul!xD Haha mycket tid men superkul och förhopnninsvis höga betyg hehe.


Funderar på om jag skqa stanna elelr gå behöver prata med mina mattelärare eftersom jag har bytt matte B och sen har nån ogiltlig frånvaro som jag inte har? Asså gud va gött att inte ha matte B längre!


Ikväll äre chill har inget inplanerat alls tråkigt eller skönt? Kan inte riktigt bestämma mig. Skulle ju vara skoj att göra något men aja vi får om nån är busig o hör av sig hihi.

Så hörs när jag kommer hem.

Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards