Alla inlägg under september 2011

Av rebecca - 24 september 2011 21:53

Kom hem för en liten stund sen jobbade springtur ikväll och idag vare inte min dag på jobbet så säger vi bara. Nya tag imorn,  jag har för mycket att tänka på. Tankspridd tjej som borde lyssna på hjärta och inte hjärna just nu.


Annrs så har jag övningkört till ÖB  genom stan parkerat där, kört genom stan igen parkerat  vid nordea banken o stan o stora vägen hem. Lilla blå går super  


Är rätt trött faktiskt o känner mig lika tråkig som alltid som sitter inne en lördag. Men 2 månader kvar till lilla jag fyller år hihi. Ärligt talat är jag knappt taggad längre , mer taggad på körkort än att få gå ut.

Men nu ska jag byta om till mjukis o njute av lördagen

Puss!

Av rebecca - 24 september 2011 10:03

1278863-11-1315751902117_large

Av rebecca - 24 september 2011 09:45

Pappa och Fredrik åkte iväg på att tatuera sig båda två herregud vad avis jag är! Jag vill också o nu är jag verkligen 100% säker på vad jag vill ha. Men åh två månader kvar.

Igår var vi hos Lollo och åt lite mat o sådär fast blev en rätt tidigt kväll+att vi var sämmit sena....

Igår satt jag och letade i mitt arkiv här och titta vad jag hittade!

Åh asså det är helt sjukt hur mycket jag älskade den där hästen, jag hade gått genom eld.Jag hade gjort allt och jag antar att det är okej att få sakna lite ibland :')

Av rebecca - 22 februari 2010 21:00

Don't you know my wishes all came true?

Right here, right now
My heart, my heart belongs to you

  

     

Av rebecca - 23 september 2011 11:40

Tur ja inte busar så mycket längre faktiskt känns bra.

Iaf skolan avkalarad och även köris en timme innan folk kom in som pratade om allting annat än just frågorna-.-' Nu låter jag som värsta bitterfittan men ja kan inte kocentera mig iaf den berve springen upp o ner hela tiden till sina kompisar och pratar ashögt! Även fast jag hade hörlurar i. Gick helt okej iaf. Får bara krupp på släpvagnsdelen.


Iaf ska trampa upp till stallet och mocka o göra klart så åker jag upp igen senare  och rider,vill inte ta in han o rida nu eftersom han o Maja inte kan vara ifrån varann en sekund utan o skrika halarna av sig. Men det går bra måste ju skynda mig lite sen så då äre skönt att allting klart även fast de inte tar lång tid.


Så nu ska jag byta om!

Puss!

 

Av rebecca - 22 september 2011 18:47

Sådär åtta kilometer klara och idag vare fan tungt men de sista 2 kilometarna så rullade det på bra iaf. Var nära på att bli påkörd av en som köra mountainbike också men han väja i sista sekund!

Nysuchad väntar på mat och ska göra lite PA sen. Torsdagar är PA dagar vare sig men gör hemma eller i skolan. Så det ska jag sätta fart med nu så kan ja läsa teori ikväll istället.

Ah just fan vi skulle ju läst ut candide tills imorn...BRY

hehe

Puss!

  

Av rebecca - 22 september 2011 15:01

Äntligen är skoldagen slut och imorn är det fredag. veckorna går riktigt fort! Skönt o snart fylller jag år!Eller snart o snart på G iaf.  

Jag år sjukt trött idga iaf kom tio miuter sen o lärarn bara Hej gumman hahah söt. Får nog sen ankomst ändå-.-'

Dagen har spenderats på lasarettet med besök på IVA o fyslabb med EKG o spirometeri. Och vi slutade runt halv 3.

Ska göra lite PA ikväll om jag orkar men innan det ska jag och pappa till villingsberg och springa.

Puss!

So-fu-truth-148213-320-319_large

Av rebecca - 21 september 2011 21:16

" If you just belive you can do it, you can"

 

"When everthing feels like hell go to heaven"

 

"Sometimes all you need is to breave"

 

Av rebecca - 21 september 2011 20:39

 Gick helt okej idag också har han inte imorn på fredag kör vi igen, hoppas han har lite fler skor på fötterna då så kan vi vara ute.

Jag red och så först så jag mockade och det runt sju när vi var tillbaka så fick hästen fleeceräcke på sig så han torkade littwe. Man vill ju inte blöta ner dem för mycket när de står med täcka på natten. Så mockade jag och fixa och pyssla så kom Lotta så fodrade vi så åkte jag.

Och nu sitter jag här har nyss käkat lite och orkar inte gå och duscha men de är precis vad jag borde för att sen läsa lite teori innan jag släcker för ikväll.

Puss!

 

Ovido - Quiz & Flashcards