Alla inlägg under september 2011

Av rebecca - 10 september 2011 09:07

Åhh vaknar o solen skiner då blir man glad. Vakande för typ en timme sen mn låg kvar i sängen tills halv nio iaf sen gick det inte mer. Inte orkade varken koncenterara mig på filmen eller titta klart på den igår. Så kanske gör det idag eller nått.

Sitter och lyssnar på musik och skriver lite PA. Tycker jag skriver förm ycket om hur allt som fungerar och inte om det jag borde skriva om .Men för att först hur det sker måste man ju veta hur organen fungerar?Så helt fel ute kan jag ju inte vara. Blir mycket skrivande iaf.

Nu ska jag fortsätta, sugen på att åka ner på stan sen också hehe undra om idN vill hänga på då:)

puss!

Av rebecca - 9 september 2011 20:50

Vad mys det är vår stuga! Vi tog båten ja var nära o slå åran i pappas huvve det första som hände hehe(A) men efter det så gick allting bra. Vi puttrade runt i vår båt och både kasta meta o pimpla. Tyvärr blev de bara 2 små aborrar för min del:( Hade velat fått nått på kastet. Men aja det blir fler gånger!

Klev just ur dushen typ för ja fryser så sjukt mycket uhhh. Ska slå på Anne franks sista dagar innan jag lägger mig iaf. Så himla underbart med helg.

Puss!


Av rebecca - 9 september 2011 13:44

We heart myskläder big time! Sitter i leriga stallkläder mm älskar all lera....eller inte. Hästen skulle vila idag så blev ingen ridning som planerat men ja pyssla med han och fixade allt såklart.

Så jag ska buyta om ta något o käka och sen vänta tills pappa komemr från jobbet så ska jag han o mamma ut och fiska i stugan. Huur länge sen som helst ja fiskade så jag är astagg!  Sen är ju tävling såklart hehe;)

Puss


Av rebecca - 8 september 2011 22:23

Dagen vart så soft har inte gjort ett enda måste eller borde och det känns så skönt. Känns ännu bättre att det är fredag imorn och vi slutar kvart över elva. Tror inte jag åker ner till köris imorn heller var inte där i måndags heller...men till veckan kör jag igen.

Imorn blire stall iaf till lillkillen får se vad vi hittar på.

men nu ska jag sova 

Puss!


Av rebecca - 8 september 2011 14:52

 Har iaf slutat för dagen riktigt skönt , vi var 3 stycken på sista PA tiden. Hon gick genom hur PAt ska gå till och lite sånt där. Fatta inte så mycket men jag har så mycket ren faktaskrivning att göra så ja gör den först o fixar resten sen. Så det tänkte jag göra lite nu. Är sugen på att åka till Örebro men jag orkar inte känns som ja har rätt mycket att göra i början på veckorna så det är så skönt med lugna torsdagar.

Ska försöka köra idag också om vi får tag på bilen farfar på vift hihi. Så söt är han!

Nu ska jag vara pluggis.

Puss!

Tumblr_lndxtjla7p1qa3jido1_500_large

Tumblr_lr7fesvbiq1qf1jubo1_400_large


Av rebecca - 7 september 2011 21:48







Åhh så bra Human verionen är! mycket bättre än orginalet o jag som älskar den här låten. men nu ska jag öpppna körkortsboken hihi.

Pusss!


Av rebecca - 7 september 2011 20:31

Dompan var faktiskt duktig idag det var han. Men tror vi ska ta ett steg tillbaka o rida övergångar, öka o minska tempo o sånt där ett tag nu. Ska försöka hoppa någon dag också. Jaja vi kämpar på!   

Nu ska jag duscha o sen läsa körkortsteori och sova.

Imorn äre skola från 8 till 16.10 men vi har PA som sista så får se hur länge jag orakr stanna.

Puss!

 

Av rebecca - 7 september 2011 17:06

Åh hataar o sluta så sent! Men sista var helt okej faktiskt vi labbade så det var ju mest praktiskt. Annrs så hade vi lekar mest hela eftermiddan och 20 minuter övetid haha söt klass o söt lärare. HIhi.

Sitter i stallkläderna ska be pappa köra mig idag orkar inte cykla o inte när de är så pissigt väder. Usssccch.

Hoopas lillkillen är lite piggare idag.

Puss!


Ovido - Quiz & Flashcards