Alla inlägg den 9 mars 2011

Av rebecca - 9 mars 2011 21:47

Vad jag skulle se på tvn antingen She's all that som är suuuupercute! Efterlyst som jga älskar elelr en live-spelning med 30 seconds to mars från rock am ring. Så sappade lite emellan innan jag bestämde mig för att stänga av tvn och sitta här lite och sen sova. ska vara hemma imorn från skolan och troligen fredag också. Typsikt jag vill ju redovisa mitt naturkunskaps arbete hehe.


Får fortsätta med teorin istället.

Men ska sova nu.

puss!

  

Av rebecca - 9 mars 2011 15:53

Känner mig lite piggare ändå kan vara för jag missbrukar alvdedon+ipren? Really don't care så länge jag blir frisk fortare.

Har fakitskt varit duktig ändå har pluggar teori i nån/några timmar. Vill ju vara för dålig nästa vecka på förhören. Och desto mer man gör dest mindre har man kvar. Jag taggar körkort hårt asså jävel va gött.

Målet är ju faktiskt att ta det när jag fyller år.

Annrs så vad har jag gjort?

Legat framför tvn eller suttit snarare mina leder är dyndstela så kan inte ligga i soffan eftersom armstödet är så högt så bli nacken så böjd och det gör djävluskt ont.

Usch tar en pause och läser genom bloggar.

Kanske kan titta lite på vårkläder och bli lite piggare?

Eller gå och sova.

Hmm

  


Av rebecca - 9 mars 2011 13:13

Vilken tur att jag gick och la mig så tidigt igår ska ni veta. har haft sån jävla feber hela natten så jag har vart nära på och bara bryta ihop. Och jag får så ont i mina leder att jag knappt kan börja dem.

Gickiaf upp tio efter en hemskt natt och har sen dess vandrat mellan sängarna och bara sovit. Orkar inte göra något annat. jag och mamma som skulle till Örebro:/

Ah hoppas ja blir friskt snart för det här gör mig EMO om något. Ibland undrar jag verkligen om "Gud" (jag tror inte på gud;EE) har något emot mig?

Nu ska jag fösöka slå på lite OC iaf.

Ni får ingen puss för då blir ni också smittade och tro mig det vill ni inte.  

Ovido - Quiz & Flashcards