Alla inlägg den 14 april 2011

Av rebecca - 14 april 2011 21:19

Det blev en promenad förut så himla skön men känner mig dock inte bättre. Tpg inte med Donna utan gick själv med min musik. Och vet ni? Nu har nästan all is smält på sjön och det riktigt luktar sjö och strand. Fiskmåsarna skrek och ja det var verkligen sommarkänslor!  


Nusitter jag pratar med Jonnurt. Ska sanrt duscha och lägga mig tidigt idag också. Usch snoren bara rinner ögonen också! Kanske har fått nån allergi fast de vore knäppt eftersom jga inte är allergisk mot något.

Imorgon ska vi bara kolla på 3ornas PA redovisningar/arbeten s det ska bli himla kul! Hoppas jag får någon super idé till mitt PA.

Puss!

Who's says I can't be free?

Av rebecca - 14 april 2011 16:19

Idag när jag vaknade mådde jag lite bättre än igår. Känns som en superlätt förskyldning. Lite snorig o känns som jag ska börja blöda näsblod när som helst.


Aja jag gick dit iaf vi hade besök utav 2 stuycken som hade RA= reamatism. Jättesöta härliga människor!  Som pratade om sjukdomen samt visade deras anpassade bil. Att så lite kan göra så mkt och dem sa att allting går bara man  får bara göra det lite annourlunda.

 

Sen åkte vi vidare till lasarettet där vi var några timmar på labb och pratade om blodprover och allt det innebär. Ska bli galet kul att gå med labb en dag på praktiken! Det innebär att vi komemr vara med labb en dag eller morgon typ och bara ta massa blodprover.


Fick mitt schema inför hela maj också=praktiken. Jobbar sju kvällar alltså från ett till tio. Underbart hehe+ att tre av dessa kvällar är fredag, lördag och söndag. Gissa vem som kommer vara trött chey. Iaf annrs jobbar man typ från sju till fyra varje dag.

Hoppas att min handledare är bra!

Nu ska jag bädda ner mig en stund innan jag gör något vettigt.

Färdiga med nästan allting inför praktiken så det känns bra.

Fast jag tror jag tappade en hundring idag också blir så trött på mig själv hört talas om plånbok lix?

Nu har jag babblat klart haha puss!

Sommmmmmmaaaaaarrrrrr


 

 

Ovido - Quiz & Flashcards