Alla inlägg den 16 april 2011

Av rebecca - 16 april 2011 19:47

Var uppe hos Ella som har blivit så himla fin! det var jättekul att rida och helt klart godkänt för första gången jag rider henne på typ 1-2 år. Sp himla mys att fixa som att det var ens egen. Saknar det.

Jag och Angie tog sällskap hem sen och skulle hoppa in lite snabbt på Lidl för att köpa frysta hallon. Dem hade stängt vidare til lskranta konsum. Dem hade det inte inte OK helelr så vi fick åka till ICA MAXI. Men nu har vi hallonen iaf.


Ikväl lska vi äta 3 rätters special. Förätt, varmrätt och efterrätt.

så jag ska kamma håret nu dra på mig mjukisarna och åka uppår mot Angie.

Puss på er!

hade ingen bild på alla oss tsm:/

   

Av rebecca - 16 april 2011 15:08

Jag har flyttat till Hotel Angie .hehe.

Igår var så himla kul. Började med att jag komm Angie och kort där på jenfili som hjälpte oss starta grillen vilket tog en halvtimme HAHA.  Sen grillade vi 20 hamburare vi var 7 personer o alla åt en var typ. Hade sallad och shit värsta lyx. Men så gott med grillat! Årets första grillning.

Sen efter det fikade vi på ett glassberg! Jenfili gillar inte tårta och då blire glass. Med jordgubbar, choklad/kola sås , märänger hallon ,banan , glass och strössel. Asgött! kan säga att vi har halva kvar.


Sen följde vi lite folk hem jag o Jonna och sen satt Jag Nea Angie och Jonna kvar och pratade till 2.  Sen åkte Nea. Vi gick ner och la oss och pratade massa och tittade på OC. Angie "sov" från och med fyra typ. Och jag o Jonna slutade prata runt klockan 6. Sen sov jag till halv åtta och det var apvarmt inne på rummet.  Gick upp på toa och kunde allmänt inte somna . Sen vaknade jag runt tjugo över åtta och de andra gick upp halv nio. så sammanlgt typ under fyra timmars sömn inatt. Tack gode gud för lovet den här veckan.


Jonna åkte och släppte ut hästar och under tiden kollade jag och Angie på film. Jonna kom tillbaka och vi åt frukost. Städade gjorde krummelurar och sen åkte hem till mig. Jag och Angie cyklade med Donna till nobel typ och hem. Och nu sitter jag här.

Ska snart byta om till stallkläder för jag har Ella för Lollo är i sälen.



Så nu blev det en jävligt lång update haha! skiver mer när jag komemr hem från stallet.

Glassberget

 

Ovido - Quiz & Flashcards