Alla inlägg den 25 april 2011

Av rebecca - 25 april 2011 22:28

Kvällen blev en promenad med en väldigt jobbig Donna och en rolig Ida. Gick nere vid sjön för de är så fint där nu, börjar till och med bli grönt.  Massa folk där nere som grillar och chillar. Vi var tillbaka hem runt åtta ungefär och då blev det några avsnitt PB men det var för spännande för mitt hjäta att klara så jag stängde av runt tio.

Nu har jag smörjt in min skadade hud med vanlig lotion hoppas det hjälper mot eksemem. Inte kul juuu jag brkar seriöst aldrig få det annars.

Och det var spindel här nyss men Fredrik döda den som tur var så nu kan jag sova. Fast har lite ångest iaf det finns fler. Usch hatar dem! Kommer aldrig komma över min spindelfobi.

Nu ska jag sova iaf skola imorn. Men skola i fyra dagar til känns rätt okey;)

Puss!

 

Av rebecca - 25 april 2011 18:45

ja la mig i solen runt ett typ Angie kom runt två så låg vi och stekte. Det var asgött! Och när det inte blåste var det riktigt sommarvärme. Underbart med andra ord.

Hon åkte hem runt fyra och då gick jag ut och sprang och nu sitter jag här och ska byta om för en promenad med IdN.

Och jag har fått soleksem! Ärligt det är hemskt på magen , benen och liiite på armarna. Usch. Men lite färg har jag fått iaf.

Men nu ska jag inte sitta här utan byta om då somsagt och gå  över gatan till Ida hihi.

Pussar!

  


Av rebecca - 25 april 2011 12:43

Ärligt känns nästan som sommarlov ju. Vaknade tio i tolv idag skönt som bara den. Har hunnit äta frukost och titta lite PB måste ha min dagliga dos så att säga hehe ;)

Nu ska jag fixa iordning solstolar och lägga mig ute i solen. Angie kommer senare också och joinar mig.

PUss!

 

Ovido - Quiz & Flashcards