Alla inlägg den 7 januari 2010

Av rebecca - 7 januari 2010 23:48

  Jag sitter och skriver på mitt arbete.

Gerontotlogi= läran om åldrandet.

Jobbigt att skriva men de är intressant.

Åh jag vill bara bli klaar! För när skolan börjar då blire så mycket annat och då är det skönt att arbetet klart.

Inte för jag fatar hur jag ska formulara mitt arbete men aja.

Okej dags att fortsätta.

      

Av rebecca - 7 januari 2010 20:20

Idag har det verkligen varit fullt upp hela dagen!

Började med att mamma väckte mig tio men jag orkade inte gå upp på en gång men tjugo över var jag nere i köket och åt frulle. Fast jag mådde illa eftersom jga inte varit upp så tidigt på så länge. Sen fixade jag till mig lite och åkte til lexpert för att äntligen ta kort till mitt ID-kort. Ah till någonting iaf sen vidare till banken fixade ett bankkort tror jag och satte även in pengar på konto lite mynt och så. Efter det åkte vi ner till stan mamma skulle köpa gardiner och hon köpte dem sen gick vi lite och bara tittade. Sen åkte vi till mormor och där var Inger så dom pratade om allt mellan himmel och jord. Så vi var vell där i en halvtimme 40 minuter och sedan skjutase mamma hem mig.

Höll på att frysa ihjäl när jag kom hem så jag åt och tittade lite å tv i fotöljen under en filt.

Fick smms av Lina som undrade om ja kunderida Marre lite. Så jag klädde på mig och gick till stallet. Borstade och red. Kändes bra. Sen fixade med han efter och red sen Buster. Gick också bra iaf för att vara första gången efter lovet.


Sen mockade jag och jag Angie o Mimmi satt lite i caffe. Mamma kom tio i åtta och hämtade mig och Angie och sedan kom jag hem och åt och nu sitter jag här. Ska snart hoppa i duschen poch sedan skriva mera på mitt arbete och sedan sova.


Så det var min dag. Nu sitter ja och lyssnar på guns N roses seri jorden bästa band.

    

Ovido - Quiz & Flashcards