Alla inlägg den 14 januari 2010

Av rebecca - 14 januari 2010 22:24

Nu när skolan börjat hinner man med två saker. Skola+stall.

Kort dag idag matte data o engelska ganska soft. Och på engelskan pratade vi bara så det var ju rätt soft och om inte annat väldigt behövligt!Och jag har varit i tid alla dagar denna vecka och min matte lärtare har sett lika chokad ut varje gång.HAHA Nemen jag har ju blivigt pluggis så det är ju bara att vänja sig.

 

Klippte mig idag också men det blev inte stor skillnad utan håret känns bara frächare. Så jag var hemma runt halv fyra sen åkte jag o mamma o pappa och handlade lite. Dom är väldigt söta mina föräldrar måste jag säga haha. Åkte sen dirre till stallet red Biggen och det gick riktigt bra fakitskt. Han kändes fin men jag hade gärna haft lite mer stöd på båda tyglarna och mera jämn i och stadigare i formen men han kämpade på jättebra!

  

Sen gick jag lite med Marre och fixade stallet.Fast vi fixar klart allt imorn. Jag är så spänd!

Det flesta vet ju vad jag pratar om men jag vill inte skriva det här förns allt är klart.

Meningen var att jag skulle sova men datorn var ju på så nu har jag fastnat här.

Jag har pluggat så duktigt denna vecka så idag tar jag de lite lungt så jag ska snart sova också för jag har ont i huvvet.

Tjugo i elva jag måste komma i tid imorn med och jag får inte glömma gympakläderna fast det gör jag aldrig så det är ju bra. Börjar med en timmes matte imorn dirre på morgonen och sen svenska men den är chill sen MG i typ 2 timmar o sen idrott. Ska åka dirre till stallet efter det så jag måste packa mina stall kläder också.

Godnatt<3

Ovido - Quiz & Flashcards