Alla inlägg den 16 januari 2010

Av rebecca - 16 januari 2010 22:17

Jag sitter här och somnar snart men jag tänker på Sessan.

Jag trodde verkligen aldrig mer i hela mitt liv att jag skulle få ha henne hemma igen. Att få se henne och ta på henne och pyssla och allt. Jag hade lix tappat hoppet.

O sen att det här händer känns så skrämmande underbart overkligt. Jag har saknat henne så mycket under den tiden hon var borta.

Att förlora någon och sen få tillbaka det är ofartbart jag sitter nu och bara funderar. Fast det finns inget att fundera på. Hon är hemma igen och det är allt som betyder något just nu. Den hästen usch vad mycket jag älskar henne!

jag trodde inte drömmar kunde bli sanna men tydligen så kunde de det åk aldrig igen

  

Av rebecca - 16 januari 2010 20:54

Nu äre helg för min del. Ledig imorn och på måndag. Öppet hus det tråkigaste jag gjort i mitt liv typ. Bara jävla natur o frisör som drar folk ju! Åh var logomt tjurig när vi skulle börja srtäda klockan ett och inte få gå hem då. Men kom hem åt böt om åkte till stallet.

 

Att se henne i hagen fick nästan hjärtat att stanna nu är det verkligen på riktigt. Det är lite jobbigt bara att vara ny i stallet och inte veta allt som är rutiner för andra men det är bara att lära sig och ja frågar tusen frågor haha men det gör nog inget.

Iaf kom dit runt två hälsade ordenkligt på henne nu sen gick jag in och mockade och fixade lite. Var nere på ridskolan och hämtade saker just nu är det väldigt mycket spring upp och ner men det är nog bara tills vi får ordning på allt.

Hon ser ut att trivas iaf hon står där och ser helt glad ut. Tittar vad man gör och så. Sen fick hon en björkpinne att käka på idag också. Jag och Tilda rockade loss en i skogen haha jag sågade hon hoppade!   Det var väldigt kul.

Sen borstade jag en stund och gick ner till ridhuset och gick där i en halvtimme typ. Det är som hon känner igen sig men är lite osäker lix men det bli bra så fort hon blivit hemmastadd igen. Gick upp sen och fixade lite till och sen kom Jossan och hälsade på. Sen gick vi ner till hennes stall för hon hade kvällen och sen cyklade vi hem.

Så jag var nog hemma för en liten stund sen har ätit och nu sitter jag o äter på några äckliga skruvar som int smakar ett skit. Så nu äter jag inte dem mer.

 

Tiden bara flyger iväg i stallet det är så mycket småsaker att fixa och allt. Men det varkligen jätteroligt! Och jag är så glad att ha henen här igen. Och jag trro hon känner igne mig. Det känns som det.  

Lilla Sessan

Det är nästan så jag vill gå och sova nu så det blir imorgon snart.

Men jag ska duscha tror jag och sen plugga lite till provet på tisdag.

Gud va trött jag blev nu!

Dags att dra.

// en lycklig Becca  

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards