Alla inlägg den 17 januari 2010

Av rebecca - 17 januari 2010 22:52

Varför ar det så svårt att lämna datorn!?  

Jag har fortfarnde inte gått och duchat eller pluggat!Men nu ska jag gå på riktigt för nu har jga läst alla bloggar vart inne på fejjan bdb och bloggat så nu går jag...       

Av rebecca - 17 januari 2010 22:12

Imorse vaknade jag runt halvv tio elelr hon kanske var tio förästen? Skitsamma gick ner åt frulle coh städade lite plockade upp mina julklappar och så. Böt om och cyklade iväg til l stallet. Var nere på rdiskolan en stund och prtade med Hanna Angie och Mimmi. Sen gick jag o Hanna upp fixade där uppe och så.

Hälsade på finaste i hagen. Var nere på ridksolan sen tittade när folk red , åt och tittade ännulite till för hästarna hade inte kommit in där uppe.

Gick sen upp och borstade och pysslade gick ner och joggade lite barbacka. Hon var superpigg! Gick ganska bra men red bara lite men hon tyckte det var roligt att röra på sig iaf. Sen gick vi upp och Mimmi följde med för vi skulle fodra kväll.

Mockade ur böt vatten och borstade av Sess som stod och gäspade söt! sen fodrade v och gick sen ner till JOssN som också hade kvällen sen tog alla vi sällskap hem.

Jag sjöng vakert haha.lalalalalalaal  

Kom hem bad papi fixa stocken som Sessan ska ha för att inte äta upp boxen. Och det blev jättbra med borrade hål istället för att bara binda upp den lix. Så imorn ska jag sätta upp den så hon har att tugga på.

 

Ledig imorn!  SOFT! Lätt värt att gå några tråkiga timmar igår för att vara ledig imorn då jag skulle gått 09.40-16.00 imorn igentligen. Men på tisdag är det sista veckan innan APUn! Jag är så sjukt nervös! Uhhh och man måste ringa själv också til larbetsplatsen och med min telefonskäck så lär de inte bli kul;S

Nu ska jag duscha och plugga mirkrobiologi.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards