Alla inlägg den 25 januari 2010

Av rebecca - 25 januari 2010 23:05

HAHAHAHAHAHAH detta kan va bland de roligaste jag sett i bloggvärdeln.

http://www.youtube.com/watch?v=HWqe02g-0Jc

Jag kan inte sluta skratta!  

Hmm

Av rebecca - 25 januari 2010 21:08

Jag sitter här också lyssnar på Colplay.Så bra.

 

Åkte till stallet runt tre tänkte vara snabb och rida innan lektionerna men jag orkade verkligen inte stressa.Jag kan inte stressa jag vet inte hur man gör för jag blir baa frusterad och arg när jag stressar och så går de ju precis inte fortare. Så jag tog mig tid och gjorde allt innan jag skulle rida och red efter lektionerna istället. Sessan är så duktig. Hon bara är det vad hon än gör så är det bra.

Red lite galopp-skritt-galopp -skritt och det gick sådär hon är värdles bästa men det är jag som behöver lära mig rida. Sen gjode vi skänkelvikningar ocsk å lite övergångar på slutet. Det är så svårt att komma på saker att göra. Någon som vet en bra sida med ridövningar? Utom hippson.

 

Sen är jag jävligt grinigt trött på en sak. Folk som gått mitt i vägen! Va fan är problemet att gå lite på en kant!? Fyfan vad agr jag var när jag cyklade till stallet och fan alla jordens människor går MITT I vägen.

 

Imorn börjar jag klockan ett på min apu. Klockan ett!? Kunde dom gett mig en ännu sämre tid eller. Men jag åker upp till stallet på morron och fixar allt så byter Hanna täcke och ger betfor. Jag vill ju va hos Sessan på eftermiddagen kommer va helt knäppt att inte pyssla med henne imorn. Men aja hoppas jag inte får fler dagar där jag börjar ett. För jag börjar klockan ett och går kväll och jag ar ingen aning när jag slutar.Men jag får det dära schemat imorn så det är ju possetivt.

 

Ja nu funderar jag på att sova. Och vetni att jag faktsikt inte sket i att städa förut jag städade rummet så nu berhöver jag bara byta lakan så äre tiptop.Nu ska jag läsa lite bloggar o glo tv.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av rebecca - 25 januari 2010 11:29

Skönt att sova länge idag jag älskar att vara ledig!  Var nyss nere och åt frukost och plockade ur diskmaskinen duktig är jag ibland.   Jag funderar på att dra en repa i mitt rum också har inte städat där på ett tag nu jo jag gör nog de. Det går fort med bra musik i öronen och så får jag det gjort. Vilken pysslig morgon!

Bra att jag tar tillvara på min lediga dagar. Hehe hunden ligg i sägen och är dyngtrött. Och hon sover typ lix hela dagarna.

Okej dags att städa  


Ovido - Quiz & Flashcards