Alla inlägg under augusti 2011

Av rebecca - 28 augusti 2011 00:48

Sådär nu är jag hemma från denna kväll.

Kan ju börja med att berätta om dagen. Jag och Ida åkte ner på stan jag handlade ett par nya springskor så nu har jag ingen ursäkt länge hehe. Sen åkte vi t mig och bakade äppelpaj som blev asgod. Sen runt typ 6-7 kom AnkyPanky och vi chilla i typ några timmar och gick sen ut på promenad genom stan. Säger bara att det finns många roliga folk i denna stad ibland.

Sen kom Jenfi o Hanna och Angelica och så gjorde vi dom sällskap till statt . Alltid lika kul o titta när alla går in och vi går hem.....

Iaf sen gick vi hem och nu ska jag sova.

Puss!

 

Av rebecca - 27 augusti 2011 11:02

Så skönt med sovmorgon idag. Sitter och äter frukost och har insett att jag verkligen förätit mig på fil med päronsmak nu kan ja inte ens känna lukten. Euw! Typiskt.

Iaf ida är planen att göra lite teori och svenska frågot iaf. Tråkig som jag är och ikväll är ännu obestämd.Jag är sugen på att åka någonstans men jag vet inte vart asså över dagen/kvällen typ. Får kolla vad mina kära vänner har för planer.

Jaja nu blire morgonbloggläsning!

PUss!

 

Av rebecca - 26 augusti 2011 20:46

Sådär ja fick tag på Jonna tillslut så vi skrittade ut det var mys o Dompis skötte sig. Bara jag som fegar ibland. Men det var skönt att bara skritta ut idag tror både Dompis och jag upskattade det så nu taggar vi träning på söndag  

Sen hem då och ut o köra och det gick riktigt bra idag också sååå skönt!

Måste visa min lill kaninbebis  

Okej jag är en riktigt tönt men jag bara äälskar deeen!

 

Av rebecca - 26 augusti 2011 14:37

Idag hade vi 2 lektioner+ egen uppgift men den är klar så då slutade vi tio. jag och Emelie åkte ner till köris satt där en dryg timme gjorde teori. Snaart blire ny prick  

Sen gick vi på staan också såklart och innan det lunch på som hemma. jag köpte en gåjacka på teamsportia och sen en parfym o sen en kaninbebis. Mitt hjärta stanna så SÖÖÖT! Jag älskar den så mycket  

O den bokade jag klipp o slingtid och sen åte vi hem. Jag tänkte sola men orkade inte för min väska vägde trettio ton och det var asvarmt.

Men nu är jag hemma iaf ska snart åka til lstallet men idag blire nog skittuur elelr inget fakitskt. Försöker få med mig Jonna men hon svarar inte i sin phone:(((

Puss!

Av rebecca - 25 augusti 2011 16:39

Skolan rullade på under dagen åkte hem och sov tills nu mådde verkligen inte bra förut men nu äre bra igen. Ska ner o mysa lite tv och sen ska jag och mamma ut och köra. Träna träna! ne men det är skitbra för vi har farfars bil hela helgen så vi måste ju passa på.

Så skönt att jag har en lung dag idag utan någonting spec att göra mn behöver det ilband.

PUss!

 

...

Av rebecca - 24 augusti 2011 22:52

When they know how to get to you that's when they play you

 

Av rebecca - 24 augusti 2011 20:34

Jag slutade inte tjugo över 4 idag... så jag rehabbade hade ingen större lust med naturkunskap hela eftermiddan(A)Prover på alger? Nej tack!


Men iaf åkte på stan med IdN istället hittade inte den perfekta jackan. Vet ju precis hur jag vill att den ska se ut. Fast en Kenza jacka skulle inte sitta fel. SÅ SNYGGA!

Iaf åkte till stallet runt halv 6 orkade verkligen inte cykla så jag övningskörde dit. Jag och Lindha red i gamla och han kändes braa idag också inte riktigt samma underbara känsla som igår men han var mer än okej idag iaf   Vi som inte vart i ridhus på flera veckor känns det som. 

 Sitter nysuchad o ska försöka kika lite å nån ny ridhjälm och nya stövar eller chaps vet inte riktigt vad jag vill ha än.

Pusss!

Tumblr_ljnn1fcfcf1qb3om1o1_500_large


Av rebecca - 24 augusti 2011 13:03

Sitter hemma på håltimmar men jag ska om en kvart typ. Käkade här hemma eftersom vi hade så långt hål. Orkar verkligen inte åka tillbaka vill lägga mig o sova. Vi slutar tjug o över 4!

Jaja så äre. Nu ska jag samla lite styrka till att cykla dit igen. Aldrig längtat så mycket efter ett körkort.

Puss!


Ovido - Quiz & Flashcards