Alla inlägg under augusti 2011

Av rebecca - 18 augusti 2011 22:01

Var ute och körde en rätt lång stund med mamma förut och jaa jag antar övning ger färdighet skönt att det görs lite framsteg iaf.

Sen var vi hemma rubnt sju och jag gick ut och sprang och sen duscha o så har jag suttit här liiite för länge så ska dejta min kudde nu.

Imorn slutar jag kvart över elva vilket är väldigt skönt! Men jag ska inte hem utan ska åka ner till körskolan och sätta mig där tänkte jag o göra lite teori. Perfekt när man slutar tidigt ju. Sen blire jobb på kvällen och sen får vi se om det blir något efter jobbet. Blir inget stall imorn iaf känner att det blir lite stressigt så jag tar skrutten på lördag istället.

Puss!

Tumblr_lq2m901fsc1qe0hneo1_500_large

Tumblr_lkk3vrfhou1qj5rbgo1_500_large

Av rebecca - 18 augusti 2011 16:30

Var hemma från skolan kvart över tre har börjar på mitt PA vet inte om det är ärtt men skriver bara massa fakta så det är skönt att ha börjar iaf. men jag fick inte Matte B det funkar inte med mitt induviduella val det är på samma tider

 HEMSKT vad ska jag göra nu?Leta utbildningar där man inte har matte B? usccchhh:( usch var chelt tjutfärdig :( haha!


Iaf sen kvart över tre kollade jag o mamma en ny mobil till mig på mobilect men dom hade ingen bra ner till elgiganten nej inte där heller o inte på expert. Varför säljer dom inga knappmobiler längre? jag må vara töntig som vill ha det men jag vägrar toutch kommer hålla en dag för mig innan jag tryckt sönder den eller tappat den. Åh dör! Varför var ja så jävla full o dum o dränkte min mobil?


Ska leta lite hoppas jag hittar något liknade.


Sen blire lite körning o grejs ska göra klart lite frågor från skolan också so mvi fick idag. Skallskador rätt intressant faktisikt.

Puss!

min baby:(((((((((

Av rebecca - 17 augusti 2011 21:41

Klockan ringde tjugo över sex men jag är ju rätt morgonpigg så var inga problem. Precis när jag skaå ka tappar jag min tandborste som gick i tvp delar(asså en eltandborste) o massa tankräm flyger påmin svarta legins! Men jag var tvungen att åka hade ju körlektion Så körde jag den och det gick inte så bra nej...vi ska övningköra imorn så det är behövligt.

Sen till skolan då massa info och schemat och sen bytte jag lite val och sånt så förhoppningsvis nu får jag läsa Matte B jag håller verkligen tummarna!

Sen hade vi lite lektioner o sådär.

Och min mobil är ju dum i hela jävla huvvet också!Fick sms från bemanningen och kan inte svara! Jag hade panik vill jag lova men det löste sig men förhoppningsvis köper jag ny mobil imorn.


Sen  iaf stall o skuttade Dompan lite på hoppbanan i hoppsadel den där hoppsadeln och jag alltså haha. Men hoppar man så gör man. Sen fixa Dompan efter ridpasset o sen fylla lite vatten i hagen o sen fodrade vi och var hemma runt tio över nio.


Imorn möts jag o IdN på gatan halv åtta så tur att hon med har iaf några lektioner på bergslag kul med cykelsällskap. Så imorn gick jag åtta till tjugo över 3 tror jag.

men nu måste jag läsa lite bloggar iaf!

Puss!


Av rebecca - 16 augusti 2011 23:30

Nu går jag o sover har e känsla av at det komma vara rätt jobiggt att lämna sängen imorn...hehe(A)

Puss!

<3

Av rebecca - 16 augusti 2011 21:52

Då var sista sommarlovs vällen typ slut eller slut ären för jag tänker inte göra något mera idag. Var ju uppe klockan åtta imorse rätt hurtigt av mig tycker jag.

det gick braa och jobba också jag gillar o vara springare men skulle inte vilja vara det hela tiden men det är skönt att varva.


Imorn tänker jag inte ta med alla 1000 skolsaker för jag ska ha körlektion halv åtta imornbitti i sen tänkte jag sitta kvar o göra teori där tills skolan börjar känns så onödigt att åka hem.

Då börjar skolan imorn alltså kanske borde sova hehe. Sitter med Jenfi in tha phoneeeee o snackar skit som vanligt haha.

Puss!


Av rebecca - 16 augusti 2011 14:16

Eller inte klockan ringe åtta jag gick inte upp förrens Angie smsa mig kvart över så vi möttes tjugo i o trampade till stallet lite lagom sega sådär. Fixade hästarna och red på hoppbanan o Dompis var så duktig idag!

Sen spolade vi av hästarna som var hur leriga somhelst o tog hand om alla leriga saker och sen fixade vi stallet. Med pause med att ligga på stallgolvet och vila. Fan va seg jag blev efter jag ridit.

Men se tog vi tag i våra liv och fixade klart allt o jag var hemma galv ett typ. Tror aldrig vi cyklat så segt förut haha.


Sen har jag tittat på nån halvdålig film och nu sitetr jag här. men det är skönt att ha stallet fixat på morgonen iaf. har inte ens duschat än:$ jag vet ILLA!

Ska snart hoppa i duschen så håret hinner torka innan jobbet.

Nu ska jag läsa bloggar

Puss!

skruttis

 


Av rebecca - 15 augusti 2011 23:10

Men dagen har varit braa och det gick bra o jobba lite konstigt att sluta halv tio bara men när ja hade praktik slutade vi ju tio det var konstigt kan jag lova känns så sent lix. Har inte så mycket att säga faktiskt är rätt trött...

Imorn blire stall på förmiddan eftersom det är jobb på em/kvällen men det är rätt skönt att vara uppe på morgonen.

Nu ska jag läsa lite bloggar som alltid skulle aldrig klara ett liv utan bloggar!

Neeeerd

Puss!

Oh herregud har ni sett kenzas nya jackor då!? skulle seriöst hugga av min högra hand på den svarta!!Den är så JÄVLA SNYGG!

Av rebecca - 15 augusti 2011 13:44

Långpromenad i spöregn men det var skönt att börja morgonen med en promenad sen åktye jag o Ida och solade och nu sitter jag o tittar på MTV kan berätta att de inte är så intressant. Funderar på att göra lite teori kanske?Alltid bra.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting

Puss!


 
Ovido - Quiz & Flashcards