Alla inlägg under augusti 2011

Av rebecca - 9 augusti 2011 20:22

Mobilen cpar, min nya mp4 funkar inte, jag kan inte köra bil och det gick käpprätt åt helvete att rida idag. Känns som jävligt rolig dagBeledbyyourdreams_large!


Av rebecca - 9 augusti 2011 12:59

Asså från 30stm till detta? Nerrå sviker aldrig 30 dom är lätt bäst efter Coldplay  då såklart men ibland blir jag förvånad över att jag verkligen lyssnar på allt:)

Av rebecca - 9 augusti 2011 11:16

Vaknade tio av klockan och var pigg så det var inga problem med att gå upp. Men nu har jag fixat mig och ska ner med mamma på stan en sväng måste köpa lite skolsaker massa block.Och sen måste jag visa mamma Kenzaskorna som jag inte fick eftersom dom inte fanns i min skostorlek när det äntligen var rea på dom. Men mamma mnåste se dom ändå snyggaste skorna på jorden !

Nu ska vi åka hihi

Puss!

 

Av rebecca - 9 augusti 2011 00:12

Fyfan vad bra det var! "Der okända 2 världskriget" hette det usch det är inte bra för mitt hjärta att titta på sånt där. Bilderna komemr ge mig mardrömmar men så värt att se. Måste köpa hem "Förintelsen" vi började titta på den på historian men hann aldrig klart. Jag kan inte få nog av att titta på sånt där det är så sjukt intressant och så sjukt att man blir helt förundrad. Man fattar inte hur mycket man än tittar.

Nej usch nu ska jag försöka sova.

Imorn blire stan , körning och stall iaf.

Puss!


Av rebecca - 8 augusti 2011 21:41

Det gick rätt bra och köra växlingen var inget större problem utan att starta i backe var inte det lättaste. Men vi tränar vidare imorn. Alla är vi barn i början. Sen åkte vi hem och böt om jag mamma och pappa o tog med Donna och åkte till Lunedet och dom gick med Donna och sprang så vi var hemma runt nio.

Så nu har jag duschat och ska mysa ner mig framför tvn och vänta på en dokumentär på tv4 fakta när det är krigsveteraner som berätta hur det verkligen gick till! Har velat se det massa gånger men aldrig orkat hålla mig vaken. Och vi har ingen inspelningsbar dvd heller.

Nej nu ska jag byta hannduken mot kläder.

Puss!

 

Av rebecca - 8 augusti 2011 17:12

Mmn det är skönt o va ledig(A)

Har inte gjort något vettig idag hittlis haha. Men ska iväg och övningsköra om en stund iaf försöka  få till den där växlingen. Gått en sväng med Donna har jag också gjort och min mp4 kom idag. Den var sjukt lätt och den funkar förhoppningsvis bra. Fredrik håller på o laddar ner min musik så ikväll äre klart förhoppningsvis.


Börjar bli rastlös jag kan aldrig ligga still en hel dag det går bara inte så tur jag ska köra. Så jobbigt vi bara har en aoutoamat bil men jaja farfar är bäst så vi lånar ju hans bil.

nej nu ska jag läsa lite bloggar tills jag ska åka.

Puss!



Av rebecca - 8 augusti 2011 10:34

Asså fyfan vilken mardröm jag hade!Uuuuuuhhhhhccccchhh. Om att jag skulle bestämma vilka en häst som jag älskar skulle bli såld till o dom som ägaren ville sälkja till var  idioter som bara skulle ge henne typ 15 bedövningsprutor och tävla henne ashögt när hon behövde ta det lungt.O när jag väl kommit fram till hur jag ville göra (alltså inte sälja henne till idioterna) så vägrade dom att lyssna på mig!

Usch tur att jag vaknade.


Nu har jag iaf nyss ätit frukost och sitter o funderar på om min mp4 ligger i postlådan hihi. Törs inte kolla eller om den ens kommit idag. Jag har faktiskt varit astålmodig och inte tjatat en endaste liten gång om hur sega och dumma dom är för att de går segt Hehe(A)


Aja kanske ska gå och titta!

Puss!

Av rebecca - 7 augusti 2011 20:12

Gjorde en perfekt springrunda i spåret och nu har jag just duschat och ska strax gå ut på gatan och möta IdN för vi ska sola lite. Perfekt söndag med andra ord! Hade lite söndagsångest förut men nu ären borta. Finns inget som inte lite springning kan bota. Höhö.

Puss!


Ovido - Quiz & Flashcards