Alla inlägg den 6 januari 2011

Av rebecca - 6 januari 2011 23:20

   Dagen har ju inte varit alltför aktiv men äre snöstorm så äre(a)

Kvällen spenerades med Mimmi och Angie iaf mys. Film och promenad. Var hemma rint halv elva typ käka o nu bloggar jag och sanrt ska jag lägga mig och läsa fortsättningen på "inte utan min dotter" bev sugen på det eftersom jag bara läst första boken.

Lägger upp de enda bilderna som blev utlägbara från nyår på mig o Angie-Pangie.  

     

Av rebecca - 6 januari 2011 18:11

På min kära vänenr som inte är de snabbaste jag känner precis! haha


Sitter också och tittar på HM's somamr klänningar och gud va fina de är. Jag ska försöka köpa in lite såna här enkla somamrklänningar till vardag lix det är ju bara sjukt enkelt och snyggt!

Jag fick några favvisar:)


Den blåa med vita spetsvlanger är ju helt underbart söt tänk er till brun hy och stora lockar åh sommar. Men det var skönt att se att någon iaf börjat tänka mot sommaren  

Av rebecca - 6 januari 2011 12:47

Augusti. Augusti kom och skolan började och tjejerna flytta till lillerud. Det var stora förändingar i början där. Blev iaf mycket bättre kompis med Jonna vilket jag är skitglad över. Skolan då jag började tvåan och vi var ännu färre i klassen. Fast det kändes som ala blev mycket mer sig själva och det funkade bra i början av året. KOmmer inte ihåg så mycket. Jag jobbade ju till veckan innan skolan började så. Min mobil gick sönder och lämnades in på lagning.


September- September pappa fyllde år. Oj nu var det tomt i huvvet kommer inte ihåg ett skit antar att inget spännande hände? Ne men skolan rullade på och man började komma in i rutiner och sakta men säkert började sommaren ta slut på riktigt och hösten närmade sig. Jag ville köpa en svart kappjacka men gjorde aldrig det. Måste komma ihåg det till nästa sepember. jag komemr ihåg att jag åt pecelin och var fortfarnde inte frisk efter putte.


Oktober- Var en händelserik månad. Blev äntligen helt frisk! Klassen blev ännu mindre typ. Och jag och Jossa och Malin och Josefine packade våra väskor och åkte till norge o bodde hos norska tjejer som också gick omvårdnand. Det var lite läskigt, spännande och framförallt så var det så himla kul! Man växte verkligen som person av at vara i ett annat land och bo hos en helt ny famlij som man aldrig träffat. Camilla som jag bodde hos var supersnäll så det var verkligen jättekul!

Sen kom vi hem och hade höstlov. Mycket prov och arbeten var det under den här månaden. hade hur mycket som helst att ta igen efter Norge. Festade också hos Anchi med alla utklädda behöver nog bara säga HAHA.


November- Jag blev ÄNTLIGEN 17!  Dog i ksolan av alla saker som skulle göras. Buster började bli finare och finare när jag red han på tisdagar vilket var riktigt roligt. Asså jag måste ju va dement elelr nått för jag kommer inte på något haha.Köpte ny mobil! Fast komemr alltid sakna min röda snygga phone:((( 


December- jag var äckligt sjukt skoltrött! Och snön kom och vintern kom fast den hade kommit lite i November också men nu kom den på ritkigt. Advent och vi sjöng julsånger med Solveigh. Skolavslutning. Julafton var mys men iår var det noll % julkänsla hos mig och jag vet inte varför men skönt att julen är över. Nyår firades med mina bästa! Mat och så sen blev det torget för våran del för att kolla på både fylla och slagsmål. Annrs har det varit pulkaåkning, lite stall, filmkvällar, promenader. Kändes bra att my friends kom hem en längre tid och allt känns som vanligt igen:D


Jag är dålig på att komma ihåg saker antar jag och man tar alldeles för lite bilder under året ju. Fast jag måste säga att 2010 var ett bra år faktiskt även fast det hände saker som var mindre roliga men så äre ju. Och efter det här året säger jag att inget kan förvåna mig längre för dom mest sjuka saker hände. Och det mear jag inte possetivt och folk är fan kapabla till vad som helst.

Man får nya vänner och man förlorar några men så är livet och utan gråt inget skratt. Och tiden går jag menar vi redan på 2011! Helt fuckat.

Och som varjee år

Nytt år nya möjligheter:)





Ovido - Quiz & Flashcards