Alla inlägg den 29 januari 2011

Av rebecca - 29 januari 2011 21:44

Tittade just klart på "a cinderella story" söt film det där. Jag älskar såna här romantiska high school filmer dom är så söta. Men nu ska jag borsta tänderna och sen läsa tidning som pappa var jättesöt och köpte till mig.


Imorn kan jag iaf gå utanför dörren. Men smittar ju fortfarnade så kan ju inte göra något precis. Jag som hatar att sitta hemma. Aja är ju frisk till nästa hel iaf.

Asså det funkar inte när jag laddar upp toutube klipp ja blir ledsen har ju försökt ladda upp min nya favvo paramore låt men de funkar inte.

Provar igen fast men en låt från filmen.


Av rebecca - 29 januari 2011 17:16

Det är så tråkigt att vara sjuk ju jag har ingen energi alls och kroppen känns rätt så mörbultad. Ja vill ju pyssla med mitt hår men energin finns inte. Har kollar på en två timmar lång film nyss. Känner mig bättre iaf.

Kunde jag inte blivit sjuk så ja missa skolan istället?


Vad ska jag hitta på som inte orkar göra någonting?

Har ingen lust att kolla kläder elelr skor och jag har redan läst alla bloggar. Ah just de ja får virus av kissies blogg så läser inte den nu på ett tag.

Nu ska jag fortsätta göra ingenting.:/

Av rebecca - 29 januari 2011 12:42

Tio minuter innan vi ska åka t hockeyn tror ni inte att ja kräks då eller? Fyfan vilken jävla dag igår. Hade ont i magen pga magsjukan sen en jävla mensvärk på det också trodde jag skulle dö. Det var sjukt när att ja bad mamma ringa ambulans. Sen feber och frossa, kallsvettig ah ni vet hur man är när man är magsjuk. Spydde bara 1 gång så det var skönt. Lyckades sova nästan hela natten men var så sjukt törstig. Ah shit.

Idag mår jag iaf bättre inga kräkningar men känner mig inte bra lix.

Har legat och kolla på mannen som tala med hästar och tjuttit en stund så himla fin är den filmen. Har fått i mig en rostad macka också men det finns verkligen ingen aptit.

Klev just i duschen för jag tänkte att jag kan ju underhålla mig med att sitta ocj pyssla med mitt löshår då. Fyfan vad hatar att vara sjuk jag har ALDRIG varit så sjuk som det senaste halvåret. Hostig är jag också.

Nu ska jag sluta gnälla och jobba på att bli frisk.

Ovido - Quiz & Flashcards