Alla inlägg under januari 2011

Av rebecca - 13 januari 2011 21:10

Varför kollar jag på skräckfilm sjääälv fööööööööör? Fast den var inte sååå läskig faktiskt. Men den var äckligt bra!

Den enda film jag aldrig kommer kunna kolla på utan att dö är the ring. Jag vet den är gammal o inte såå läskig men den filmen går inte. Jag HATAR hon lilla tjejen det går inte usch fy mardrömmar.

 

Iaf mår inte så bra så jag sitter o funderar på om jag orkar tvätta mitt hår. Eller locka det imorn o dra i lite torrshampo låter bättre. Slutar ju ändå tjugo över tolv. Men funderar på att sitta kvar med Jossan o göra lite matte om hon ska på matten imorn. Ah får se.


Fan va trött jag är.

Nee nu väntar duschen.

Natti:)

Av rebecca - 13 januari 2011 16:49

Äntligen hemma höll på att frysa häcken av mig när jag gick home från skolan. Det blev två väldigt sofa sista lektioner. Men lite städning(matrialvård) och lite om åderförkalkning och blodpropp. Fick G+ på provet också ja som inte läst på ett skit!

Nu ska ja sluta rabbla tråkiga saker om skolan. Fick hem HM's vårkatalog igår och det var myyycket fint där i!Längtar nått sjukt till våren trött på att se ut som, den här--->  !


Planen är att gå och byta om till mjukis och göra matte. har somsagt panik över mitt prov..............som är nästa torsdag......

Av rebecca - 13 januari 2011 11:39

Yes har ju jättelång dag idag men nu har vi lunchrast på en timme iaf. Sen väntar ergonomi o omv. Papi var snäll och körde mig till skolan idag iaf. Började med att kolla på en skitdålig film de sämsta jag sett!

Hela klassen eller ja vi var 5 stycken dähöll på o dö för den var sääääääääääääääääääääääääääääääääämst-.-'

Nu ska jag gå ner o göra lite matte iaf:)

Av rebecca - 12 januari 2011 21:29

Ledsen för dålig uppdatering idag men det har full rulle sen morgon t kväll. Var ju i skolan s såklart kom 5 min sent för att det är så jävla halt ute och jag var så arg när jag kom till skolan så åhhh! Hatar is och snö det räcker med det nu!

Sen åkte jag o mami dirr till Örebro och gick en kortis på marieberg och jag råkade köpa en till skinnjacka men den va galet snygg och halva priset såp jag kunde inte låta bli  

  

Sen blev det en ring också som kosta 24,50 haha rean loves me. men de var riktigt Becca så den blir nog en favorit kan jag tänka mig

Fast det bästa köpet utav allt var denna. Äntligen. Inge mer kläder på golvet. Ahh super. Så jag är helnöjd med mina köp. Mitt bakonto mindre nöjd men aja stidiebidrag snart så. Nu ska jag hoppa i duschen och sen läsa lite.

Kolla suuuuper!(yyy  

Av rebecca - 11 januari 2011 22:08

Bland de bästa scenerna i GG så är Chuck och Blair i limon en utav dom. Och det är tack vare musiken!

Den här låten har verkligen blivit en stor favorit hos mig spelas jämt varje dag.

Jag kan inte förklara i ord hur bra den är. Texten är underbar!

Lämnar er med den o nu ska jag sova!

Puss!

Av rebecca - 11 januari 2011 20:22

Thihihi mina löshårsplaner börjar bli allvarliga!:D Sitter o kollar på massa hår nu.

 Fast ja mår sjukt illa av att det är någon annans hår i verkligheten   tur man är blond iaf går lite lättare då.

Men det är lite klurigt att veta vilen färg man ska ha men de går ju att färga o klippa till så:)


Åkte till stallet efter skolan och red Prince det var bara jag o Jonna vi börjar bli bortskämda med att det alltid är vi bara på lektionen. Men Prince var duktig lite mkt skak på huvvet bara! Men de har ju med styrka att göra. Kändes hyfsat på slutet  iaf. Åkte med Jonnurt hem och sen har jag käkat och kollat på löshår.


Sitter fortfarande i stallkläder  

Men jag jobbar på att komma til duschen.

hihi.



Av rebecca - 10 januari 2011 18:58

Ibland blir jag såhär supermegapysslig. Om jag blir det i stallet kan jag rykta hur länge som heslt eller göra rent krubbor/vattenkoppar eller smörja. När jag blir det här hemma har jag börjat städa mitt rum. Kanske finns en chans att jag med kommer bli ordningsam någon gång;) Nee men skämt o sido det var skönt att städa mitt rum ,byta lakan och sånt där smått. Jag plckade mest undan grejor och vips så vart allt mycket bättre.

Längtar tills på onsdag när jag och mami ska till IKEA och köpa en sånhär klädhängare om de finsn inne hoppas det! Jag är i stort behov utav en   Min garderob är full jag får inte plats med mer lix. Fattar inte att jag har så mkt kläder...kul grej.

 NU därimot ska jag vänta på att pappa lämnar tvn så jag kan slå på GG och köra cross.

   


Av rebecca - 10 januari 2011 16:59

Guud va skönt att få bort min äckliga utväxt!ew på den ,) O det var himla skönt att klippa sig också.

Vi pratade lite om löshår och jag är så himla sugen på att skaffa det. Asså ett träns då som man kan ta i och ur så sliter det inte så mycket på mitt riktiga hår. Mitt hår kanske är långt med det är tunt löshåret skulle fylla ut det lix.

Tänk om man hade Serena/Blake Lively hår!

Var hemma iaf runt två käkade gick en sväng med Donna kolla lite GG och nu tråkar jag ihjäl. Min plan var ju att gå ut och springa idag men det är ju ishalka och jag vill helst ha hela ben. Ska nog bädda ner mig och fortsätta läsa min bok. Igår kunda jag inte sluta kan inte förstå hur människor kan vara så grymma:(

Får köra lite cross sen så att dagen blir lite vettig iaf,)

Ovido - Quiz & Flashcards