Alla inlägg under januari 2010

Av rebecca - 15 januari 2010 21:07

Jag vet att de flesta vet vad som hänt men nu äre dags att skriva det här på bloggen också.

Idag kom Sessan hem  

Jag kan inte ens förklara hur det känns. Eller det känns overkligt som att det inte är sant och att man drömmer typ och snart kommer vakna av att väckarklockan ringer. Och att se henne och ta på henne känns som i en film typ. Somsagt väldigt svårt att förklara.

Men nu är hon hemma igen och jag är nog värdlsens lyckligaste person på jorden iaf.

Att hon skulle komma hem igen efter tio månader var det sista jag trodde och jag hade slutat hoppas för länge sen.

Imonr äre skolan på typ öppet hus som vi måste vara med på och sen åker jag dirre till stallet ska bara hem byta om o äta något. Åh de är så underbart att ha henne här hemma igen!

Jag har saknat henne så otroligt mycket!!

Och ja tror allt komemr bli bra , jag menar hon är ju hemma nu...

  

  

 

Av rebecca - 14 januari 2010 22:24

Nu när skolan börjat hinner man med två saker. Skola+stall.

Kort dag idag matte data o engelska ganska soft. Och på engelskan pratade vi bara så det var ju rätt soft och om inte annat väldigt behövligt!Och jag har varit i tid alla dagar denna vecka och min matte lärtare har sett lika chokad ut varje gång.HAHA Nemen jag har ju blivigt pluggis så det är ju bara att vänja sig.

 

Klippte mig idag också men det blev inte stor skillnad utan håret känns bara frächare. Så jag var hemma runt halv fyra sen åkte jag o mamma o pappa och handlade lite. Dom är väldigt söta mina föräldrar måste jag säga haha. Åkte sen dirre till stallet red Biggen och det gick riktigt bra fakitskt. Han kändes fin men jag hade gärna haft lite mer stöd på båda tyglarna och mera jämn i och stadigare i formen men han kämpade på jättebra!

  

Sen gick jag lite med Marre och fixade stallet.Fast vi fixar klart allt imorn. Jag är så spänd!

Det flesta vet ju vad jag pratar om men jag vill inte skriva det här förns allt är klart.

Meningen var att jag skulle sova men datorn var ju på så nu har jag fastnat här.

Jag har pluggat så duktigt denna vecka så idag tar jag de lite lungt så jag ska snart sova också för jag har ont i huvvet.

Tjugo i elva jag måste komma i tid imorn med och jag får inte glömma gympakläderna fast det gör jag aldrig så det är ju bra. Börjar med en timmes matte imorn dirre på morgonen och sen svenska men den är chill sen MG i typ 2 timmar o sen idrott. Ska åka dirre till stallet efter det så jag måste packa mina stall kläder också.

Godnatt<3

HLR

Av rebecca - 13 januari 2010 20:06

 

Idag förästen blev jag eximerad på HLR i skolan  Det var jätteroligt!

 

Åkte till stallet och det var askallt om fötterna idag men det går ju ändå fortare att cykla så jag håller mig till det. JAg borstade lite på Smarren och tittade när de andra red lite och pratade med Matilda haha vi hade roligt samtal haha konstiga människor det finns.

Kom hem för kanske en halvtimme sen eller något så jag ska snart hoppa i duschen och plugga lite mikrobiologi. Intressant va? Haha fast det är det faktiskt.

Hunden är galen här hemma! Hon hade tagit min halsduk förut. VAntar brukar hon äta så halsduk var något nytt.

Nepp dags att göra annat för idag ska jag sova tidigt så jag kommer i tid imorgon.

//Becca

ge mig sommar...

  

Av rebecca - 13 januari 2010 15:37

Imorse var det inye kul att gå upp! Usch vad trött jag var och på första lektionen höll jag på att somna ögonlocken lixföll mer och mer. Men sen vaknade jag till men vi hade massa info i typ 2,5 timme om APU och öpper hus på lördag. Så vi gjorde inget vettigt precis elelr asså de är ju bra att får reda påsaker men i 2,5 timme då blire lite mycket.

 

Sen på bilden hade jag gjort ett tryck som jag var nöjd med och allt så la jag det på bäönken och sen lämnade min mapp och när jag komemr tillbaka r det borta!  JAg blev så jävla arg!

 

Åkte hem och tittade på tv lite och så. Och vet ni att det faktiskt är bra att kramas det minskar risken för hjärtsjukdomar. Och att man kan göra rent grillgaller med cola och folie. Det ni.

Jag ska snart byta om och så ska nog hem ganska tidigt från tstallet för jag behöver plugga. Igår blev det väl sent jag åkte typ därifrån halv nio.

Jag blir helt trött av skolan juee sadface. Dags att bege sig till stallet.

 

snart snart...

Av rebecca - 12 januari 2010 20:58

NU är jag mycket gladare för nu har jag städat för denna vecka och nu äre bara plugg kvar.

Somsagt så städade jag innan jag åkte till stallet så jag kom ganska sent typ halv 6 6?Ah iaf borstade och fixade skulle rida Marre. Gick inget bra idag dock. Men det har gått så bra de sensta gångerna så det är helt okej. Borstade av han och fixade så kommer Joss o Emelie och hälsar på  Alltid lika trevligt!

Sen åkte jag hem och kom just hem och ska fixa lite nu sen sova. Blir lite kort för jag har bråttom.

Och jag cyklade till stallet idag också så skönt att man kan göra det nu! Mamma o pappa har ställt in min cykel på tining så jag kan nog ha den imorn till skolan.  

Nu ska jag gå

//Becca

Av rebecca - 12 januari 2010 15:54

Jag ska stoppa musik i örornen och städa övervåningen.  Hoppas ja hinner till stallet men ja tvekar ärligt;S Fast det är kanske bra för då kan ja plugga. Men jag vil ltill stallet hihi pappa får skjutsa mig tror jag om jag inte är hurt o går dit.

Aja dags att städa.  

Av rebecca - 12 januari 2010 15:04

O inte utav värme utan av ilska! För det första så började det på mattelektionen jag ville jobba så jag satte mig själv med M o A framför mig. Och sen handlar det om jävla X helvete och jag fattar inte ett skit men Kent är snäll o hjälper och lix tycker det är kul att förklara o han förklarar så jag fattar. Sen hjäpte han en annan så Britt får hjäpla mig. För det första så blir hon typ arg när jag inte fattar. Hon sitter o kollar på allt annat istället för att hjälpa mig. Och sen mitt i allt när hon satt och hjälpte mig så säger hon till dom framför mig att vara tysta och är värsta elak mot A. Asså tanter!

Jag menar jag ber ju om hjälp för jag inte fattar och om hon ska hjälpa mig inte vara koncenterad på det istället för allt annat. En sak jag verkligen HATAR är när men ber om hjälp och läraren står hos en men pratar o tittar på allt annat och lix inte bryr sig. Jag är så jävl arg! Hon ska seri aldrig mer få hjälpa mig.  


Så med den ilskan ur mig så kan jag berätta lite om min skoldag. Började med svenska vi pratade om film tror jag . Hade MG sen asså medecinskgrundkurs men vi pratade bara om APU och sen var syon där och pratade om induviduella val och jag får panik för jag vet inte vad jag ska välja.Efter det blev det engelska och vi gjorde något på den för en gång skull så det var ju bra.Hade lunch det var köttbullar o potatis o efter det denna hemska mattelektion.

Och imorse då! Herregud! Jag gick upp o allt hade lite klädkris men var klar lite försent typ tjugo i och jag måste gå halv. Skulle ta sällskap med mamma för det är ju åt samma håll men jag skulle inte hinna så mamma ger mig hennes cykel så hon gick istället så jag hann.   

 

Kom hem för snart en timme sen och ska snart promenera mig till stallet tror jag...

Plus allt så har vi prov på tisdag o matteprov nästa fredag yey-.-'

Okej jag ska vara possetiv men skolan gör mig negativ.

JAg ska nog bli EMO


 


 

Nej skoja bara jag ska vara glad för det har jag anldeningar att vara  

Okej nu ska jag läsa lite bloggar.

P&K

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Av rebecca - 11 januari 2010 22:03

Woho klar finally! Jävligt osammanhängande arbete men lätt när hon bara ger en ett pappa oc lix bah skriv. Då får mitt duga annrs kan lärarn görat själv. Men nu är det klart iaf tror jag skrev vissa saker typ 2 ggr men de är svårt för man blir yr i huvvet av all text. Okej värdlens sötaste framsida har jag med denna bild  

Heregud det är skolan imorn. GALET. Nu har jag gått en termin på gymnasiet och det har gått så fort. Men jag tror det beror på min klass också för vi är så bra. Oftast. Hehe.

Men jag ska verkligen försöka sköta skolan denna termin ärligt lix. Och spec matten fast det har ju gått bra! Haha Kent rocks. Men jag fick ju G på matteprovet och det är allt jag behöver få i matte för jag pallar inte den.

Men nu väntar sängen och jag sover nte i min egen än hehe. Den sängen i datarummet är skönare.

Och ja jag komemr vara död imorn.

Pusshej!

Ovido - Quiz & Flashcards