Alla inlägg under september 2010

Av rebecca - 27 september 2010 16:02

Då vare måndag igen. Skolan gick fort för vi hade bara praktiskt sista lektionerna. Vi håller på att lära oss hur man tar blodtryck. Så jag o 33 grammarn praade ihop oss och jag tror jag dödade henens arm lite heheh. Men vi är alla nya.


Så var hemma runt tre käkade och och ska fixa lite saker funderar på att städa mitt andra rum och sen plugga svenska. Vill ha VG på det där dumma provet.

Har inget mer att berätta faktiskt.

Så puusss så länge:)!

Av rebecca - 27 september 2010 00:01

Och som vanligt känner jag mig inte trött. Men ska snart packa ihop och sova. Vill få igeån min tegelsten till mobil också men den asgamla laddaren finns nog inte kvar.Usekt mötet gick jättebra idag!Är taggad inför halloween och med våra ideér blire läskigt iår.Eller ja som alla år. Var inne i skogen och tittade på kärret och gravarna också. Åkte hem runt fyra.


Runt sju blev det prmenad med Hanna allför länge sedan!Var hemma runt halv nio typ kanske o sen har jag tittat på OTH.

Och hur arg blir man inte när Lucas kommer till Brooke för att säga att han älskar henne så ligger hon i sängen med dumhuvvet Chris!?

Stackars Luke:(


Men imorn äre skola som gäller två veckor kvar till Norge.

Godnatt:)

Av rebecca - 26 september 2010 12:10

Jag älskar helger när man kan ligga kvar i sängen utan gå upp och även fast man inte behöver sova mer så borrar man ner sig bland alla kuddar ch sånt och sover lite till.

Igår vart det ingeting för min del asså på kvällen Lollo hade fest på G men undra om det är vädret som  gjorde att jag faktiskt bara ville vara hemma. Satt ochkollade lite på tv3-play nått avsnitt sen gick jag och lade mig tio. O det var riktigt skönt känner mig ordenkligt utvilad. Så jag det var min lördagkväll.



Idag är det möte på schemat vi hade tänkt att ha möte igår men jag var ju på tävling och ja känner att jag behöver vara med. Hoppas min skrivare funkar så jag ska skriva ut dagordningar. Men vi har halloween att planera iaf. Ska satsa allt krut på det. Känner mig motiverad idag!  


Men innan jag börjar med dagordningar o det ska läsa lite bloggar(aa

Puss!

  

Av rebecca - 25 september 2010 19:19

Nu är jag hemma igen efter en dag på tävling!

Skoja att åka med Therre hoppas det blir fler gånger  


Regnet slår på rutan utanför och jag har inga planer alls för ikväll utom jag nu snart ja skrivit klart ska hoppa in och tina upp mig i duschen. Jag är jättekall och det var så rått och kallt i Lindesberg så usch;O¨

Men det är alltid skoj att pka på tävling det är ngt visst med det lix känns som gör något av dagen lix.

Ja ni som är 18 eller över rocka ikväll.

Vi som är sjutton o yngre  ska vi rocka elelr kolla film?

Puss!

Av rebecca - 25 september 2010 09:15

Hoppas det inte regnar dit vi ska på tävlingen idag då blir jag ledsen. Men jag tar nog en regnjacka med mig iaf. Har nyss ätitv frukost så ska bara göra mig iordnoing lite innan Therre kommer.

Hörs senare!

puss;)

Av rebecca - 25 september 2010 01:21

Kom från Lollo typ kvart i ett men då stod jag och pratade med Hanna en stunde efter.

Myspys vare iaf och så kul att träffa både Nea och Hanna känns som vi inte träffats på evigheter ju. Så vi åt lite mat och pratade lite och så.

Åkte runt typ kvart över tolv och så.

Imorn äre tävling med Therre som gäller. Sovmorgon som tur är hihi.

Jag är inte trött som vanligt på helgkvällar helt pigg. Sitter just nu och gör ingenting men men. Borde sova men det är så tråkigt!

O så längtar jag till Norge jättemegamycket.

aja godnatt!:)

Av rebecca - 24 september 2010 18:36

Färdigfixad blev favoo skjortan på med lockigt hår och lite armband;D

Ska bara borsta gaddarna så är jag hundra %.

Hörs när jag kommer hem!

Puss!



Av rebecca - 24 september 2010 16:54

Förutom att hon är den aboslut bästa bloggaren gör hon så sjukt snygga kläder! Och nu även smycken som jag o Ida kollade på och de är verkligen jättesnygga!


Den svarta skinnjackan utan ludd är så sjukt snygg den är har jag gått och sucktat efter hur länge som helst. O den nya med ludd är också dö-läcker.

Ovido - Quiz & Flashcards