Alla inlägg under september 2010

Av rebecca - 10 september 2010 18:17

Men jag tar allting på lek även en hemlighet
Ta mig till kärlek ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans
För jag vill veta om kärlek finns

Av rebecca - 10 september 2010 16:06

Det känns ju att det är feedag iaf. Förre fredagen var helt jättebra för då kom man hem runt fyra typ o bara fixa sig o sen hade vu ju klassfetsen hos Angelcvia då var fredagen klar lix. Vi borde ha klassferre varje helg heeh(aa


Nu sitter jag o håller på med skötar-lapparna för imorn tänkte vara lite duktigt med nej skrivaren funkar inte. Har massa att göra imorngonm på dagen! Filma skötarmöte och Loffe. Kvällen är därimot obestämd. Men det brukar alltid lösa sig.

Nu ska jag ropa på mamma som får hjälpa mig!


Av rebecca - 10 september 2010 13:30

Jag skulle kunna gå hem från skolan för jag sitter i bibblan och bloggar nu. Jag Jossa Emelie jobbar på vårat historia grejs som kommer bli suuuper kul!xD Haha mycket tid men superkul och förhopnninsvis höga betyg hehe.


Funderar på om jag skqa stanna elelr gå behöver prata med mina mattelärare eftersom jag har bytt matte B och sen har nån ogiltlig frånvaro som jag inte har? Asså gud va gött att inte ha matte B längre!


Ikväll äre chill har inget inplanerat alls tråkigt eller skönt? Kan inte riktigt bestämma mig. Skulle ju vara skoj att göra något men aja vi får om nån är busig o hör av sig hihi.

Så hörs när jag kommer hem.

Puss!

Av rebecca - 9 september 2010 21:49

Tänkte bara säga godnatt!

     


Av rebecca - 9 september 2010 21:14

Jag förskte blogga när ja kom hem typ fyra men då lkagga de asmycket samma föru också men nu hoppas jag det funkar.

För det frösta NORGE!Vi får åka 2 från OP2 så nu hoppas vi att jag och Jossan får åka ihhhhhhhhhhhhh  Åh hoppas hoppas hoppas!

Får reda på svaren imorn helt tror jag.


Annrs började vi morron med politk men det var faktiskt typ intressant jag lyssande faktiskt så duktig var jag. Så vi hade det i en timme o mer sen hade vi MAria lektion och sen svenska. Äntligen klar med dom där tråkiga antik frågorna nu ska jag bara plugga dem tills provet. Annars äre ganska mycket just nu i skolan massa små saker typ. Tror jag börjar med historia imorn på morron. Hoppas vi inte ska redovisa imorn men jag tror det var nästa fredag om jag tror rätt.


Annrs så slutade vi elva så jag Jossa Angelica Mikka och Emelie tog bussen till Örebro för att vi skulle lucha på kinamuren. Asnice vare. Sen sprang vi lite på stan också. Men jag köpte bara små jättesöta klämmor tänkte istället för hårnålar. Vill åka in när vi får studiebidarg nästa gång hehe.


Annrs så har jag varit hemma hela dagen känner mig jättetrött. Var ute oh gick nyss så ska duscha och sen läsa lite om hjärtat och sen sova. imorn är det fredag och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Tråkigt.

Bilder från dagen

      


Av rebecca - 8 september 2010 21:58

Men först JAG FÅR ÅKA TILL NORGE!!! Iaf för mamma och pappa!  Asså tänk er mig i Norge i en vecka i en annan famlij och skola! Ja döööööööööööör!


Åh hoppas jag får åka. Men de skulel ju vara kul att åka nästa år också med "sina" lix men treorna är ju helschyssta så jag tror inte det bli något problem ändå.

Ah shit!En vecka ur den här skitstaden vore ju inte fel.


Var nyss ute och gick pratade med Jonna in tha phone mötte också Ehmma så pratade med henne också. På lördag ska  jag Jonna och Jenfi rocka på bion men problemet är filmen bara.

Men nått gör vi iaf.


Nu ska jag duscha och sova. Imorn börjar vi åtta högst upp i aulan med politikerskit kommer va död så det är bäst jag sova nu. Jenfi ska kolla på suparpogram så ni vet hehe.

Tänkte visa mina nya mjukisar också:  

Jag vet inte vare heter Alfrednobelhuset?Jag kanske är helt fel ute:$ Men gick förbi här iaf på min lilla promenad.

  

Godnatt!<3

Av rebecca - 8 september 2010 18:55

Stall är klart och allt där till. Haha ja har verkligen underbara vänner! Tror inte jag skrattat så mkt som jag gjorde med Jonna idag på länge. Hon är ju för rolig den där. Synd att jag inte får lägga upp filmerna på bloggen. Ni skulle dö.


Annrs så fixa det jag skulel och ja vet inte riktigt vad ska hitta på nu. Funderar på att gå ut och gå elelr springa. JAg är helt glad så jag känner mig helt full av engeri. Tror jag gör av med den  bäst genom att gå en riktig runda. Gick en jättebra runda igår faktiskt. Ner mot rosendal typ och sen mot björkborn stan och sen hem.Kung!  

Känner mig lite busig:$ hehe kanske ska göra nått rackartyg?

Nej jag är snäll lovar. Nu pratar jag med mig själv.

Så jag ska byta om till mjukisar och gå ut och gå.

Hörs när jag kommer tbx.

Stor PUSS rätt på mun!

  

Av rebecca - 8 september 2010 15:52

Ovido - Quiz & Flashcards