Alla inlägg under september 2010

Av rebecca - 24 september 2010 16:49

Jag och Ida drog ner på stan och vandrade där i ca några timmar. KOllade på jacan men den var inte riktigt 100% så jag köpte den inte och inget annat heller för den delen. Önskar jag var miljonär och kunde köpa allt man gilla men så äre inte får gifta mig rikt sen;)

Så sen åkte vi ner till där ÖB ligger coh gick i de affärerna o sen nu åkte vi hem jag hade hyterika skrattanfall blandat med att typ sova på cykeln så trött va jag och Ida med.

Ah jag var en linslus när jag var litten och Ida var den sötase bebis jag vet.

hihi.

  

Sitter här och försöker hitta styrka till att åka till Lollo. Har saknat henne! Men att sitta och tagga med coldplay var inte så smart blir bara tröttare men dom är så underbart bra så jag kan inte sluta.

Puss hej imorse åt jag leverpastej.

Av rebecca - 24 september 2010 13:51

Av rebecca - 24 september 2010 13:29

Sorry för dålig bloggning igår jag var helt enkelt inte på humör.


Idag äre fredag försökte peppa min stooora klass i maten att bli lite taggade till vad de nu skulel göra men ne haha de ville bara chilla. Vi var 7 stycken där idag;e Många. ehh NAT!

Jag slutade iaf tio över tolv men åt iksolan då så var hemma runt halv typ. Har inte gjort mycket alls men ska ut nu en sväng. Sen väntar jag på att Ida ska sluta ksolan och komam hem så ska vi ner på stan (igen). Men ja är riktigt sugen på en jacka så vi ska se hur snål jag är sen haha.

Jag är på bra humör det är ju fredag och Lollo skickade en klockrent skämt förut så då var ja ännu lite gladare.

Ikväll sk vi fira Lollo med lite käk och presenter såklart vi och sen några fårn lillerud...blir spännande men ovanligt att inte bara vara vi;/


Men aja. Alla får ju nya vänner.


Har inte så mycket mer att säga är så jag tror jag sitter här och splar lite mahjong titans på datorn. Och jag vet dert är pinsamt men nu vet ni vad jag gilalr för spel. O sen har jag ändrat brickorna så det är typ gula o blå fisckar och teckande saker istället haha!

Okej hörs sen!


Av rebecca - 23 september 2010 16:49

Torsdagar är ju min längsta dag till tio över fyra men idag minskade vi lite på en rast så vi fick gå tjugo minuter tidagre men ändå. Men det går ändo ganska bra vi brukar få rast när ögonen börjar falla igen men jag var pigg idag och det är intressant det vi jobbar med. Snart ska vi börja ta blodtryck också.

Ergonemi som sista Virre seplade döv och ja trodde hon var cp HAHA gud va roligt det var!

Ja funderar på att åka til lstallet men ändå inte har typ ont ihuvet och grejor. skulle vara skönt att bara ligga still men ja kan inte bara va still i typ miljoner år klockan är ju bara fem.Vill ner och köpa en jacka men plånboken säger att jag är snål...(a

Nej va rastlös/trött jag blev o huvet gör ont och ja borde gå till doktorn medm in fot för de ät tydligen en nerv som är störd. Min fot somnar alltså när jga är ute och springen och man kan inte väcka den:e


Ne nu måste jag hitta något att göra ju.

:)

Av rebecca - 22 september 2010 23:04

Asså ärligt!?

Det är ju så jävla bra!

Underhållning till 110% asså.

Men ikvällen avsnitt tyckte jag synd om Ranch lix allt var inte hans fel! Jag hatar verkligen Jokeboi så äcklig o ful har typ lust att spy på han!!! Usch han skulle åkt hem istället för han är en jävla tönt. Gud va en man förfan!

O Cami va bra idag men hon kan dumpa sitt skitfula löshår annrs diggarr jag henne stenhårt.

Erica då värsta PMS gånger 10000000000000 typ usch vilken negativ attiyd åk hem om allt är så jobbigt då.


O Nemo lika söt som vanligt haha han är ju ascool. Stilen, han nervösa sätt att kolla in i kameran haha ja dör på han varje avsnitt!Ah shit vilken kille fast ah kanske inte den seriösa typen precis...ja.

Ah shit längtar til lnästa vecka redan.


Nu ska jag sova i mitt nystädade rum men nybäddad säng. Nice. Imorn har jag ingen lektion utan vi som ska till Norge ska planera föräldramötet istället och efter det blire tårta och grejor för att fira Vård och Omsorg Collage.

Godnatt alla busiga där ute:$hihi

  

Av rebecca - 22 september 2010 19:10

Plugga eller städa?

Jag måste göra båda innan klcokan åtta och min motivation är inte hög+att hunden ligger i sängen också. Men då skulle jag kunna städa den andra sängen som som inte ser för alla kläder. Det var smart skulle j uvara skönt om jag kunde variera lite hehe. Gött med två rum. Så jag ska börja städa nu snart när jag skrivit klart.

Jag har fårr mail från tjejen jag bo med i Norge!  Så himla roligt la till henne och Jossans "rumskompis" på face på vi kan prata där. Värsta roligt komemr vara skitnervös/spännande när vi väl ska åka.

Nu ska jag sräda o sen plugga sklelett..

Puss!


Av rebecca - 22 september 2010 16:05

Skolan rullade på som vanligt och mitt huvve står still så har inte så mkt att berätta.Utom att vi hade ett jättehål på morgonen från åtta till tio i tio.

Vi fick se bilder från Norge och det kommer verkligen bli super såå himla fint därborta.Längtar

Annrs så gick jag på x-tra matten som jag verkligen komem behöva lägga ner tid på känenr jag men ja måste fixa det där dumma betyget.Men de ska jag allt fixa.

Nu ska jag åka och hälsa på någon ja saknar:)

Puss!

Av rebecca - 21 september 2010 21:59

Ja orkade gå och duscha och somnade inte på vägen(y

Har suttit och spelat töntiga spel på datorn typ harpan:$

Nu ska jag bädda ner mig...tror om jag ska satsa på att fösöka städa mitt rum imorn eller ja mina två rum.Känns som det skulle vara ganska välbehövligt.

Saknar min rööööda telfon också elelr musiken i den min mp3 är bra men min telfon är bäst. Hoppas den kommer snart.

Godnatt på er!  

Ovido - Quiz & Flashcards