Alla inlägg under januari 2011

Av rebecca - 28 januari 2011 17:13

Överlevde just ett riktigt må illa anfall jag ska inte bli sjuk! Sen vet man ju inte om det är inbillning bara lix.

Aja känner mig bättre nu iaf.

Hade ingen samhällskunskap så det var skönt jag Jossa och Emelie gick ner på stan och kika lite. Sen gikc jag ner till Broadway förja skulle boka klipptid så hade dom en om en timme. Perfa så jag åkte hem hämtade håret och åkte igen så klippte vi till löshåret då. Blev så hiiiiiiiiimla fint!  Karro är verkligen jätteduktig!


Sen åkte jag till mormor och morfar så var jag där tills halv fem typ . Så kom just hem nästan. Mår lite lätt illa hehe kul ska lägga mig ner en stund. Jag vill ju verkligen på hockeyn om det komemr mkt folk lix hoppas de.

Men super att håret är fixat nu iaf.

Så nu ska jag vila en stund,

Tänkt lägga upp "före och efter" bilder sen på löshåret:)

Puss!

Av rebecca - 27 januari 2011 21:20

Yes nu får jag snart börja köra bil då. Sååå busigt!!!

Kursen var helt okej spec om har en som heter Ida Bengtzing breve sig som målar, skriver berättleser på engelska och skriver på bananskal. HAHA  shit vad jag skratta! Så synd att vi inte kan göra allt som är innan körkortet tillsammans.


Så skönt att ha det gjort. Och jag är inte sjuk än wiie. Nu ska jag läsa bloggar och sen duscha. Ska ju ha gjort om man Charles Darwin uppsats men den dåliga jag gjorde får duga. Knaske får G- om jag har tur.


Asså min busighet börjar komma tillbaka. Imorn äre träning på schemat under dagen iaf har varken sprungit, kört cross elelr varit ute och gått:( Jag som brukar gör nått varje dag iaf. Så det blire imorn och senare hockey ju.

JOssa och Emelie skulle ju följt med mig hem sen man papi är ju sjuk så:( typiskt.

Nu ska jag läsa bloggar!

:D

Av rebecca - 27 januari 2011 16:11

Jag tänker inte bli sjuk så det är så! För att idag ska jag ju på övningskörkursen och imorn blire lite hockey och sen ska Jossan fixa en grej till mig. Så nej tänker inte bli sjuk. Stod och dunkade huvvet i skåpet förut o sa till mig själv att inte bli sjuk...undra om det hjälpte?

Mår ju lite illa buhuuu.

Kul om jag drar värsta spyan på kursen bara hehehehe sorry lix.

 NU ska jag gå och sätta upp mitt hår i en bulle byta kläder och sen kolla vart jag har mitt leg.

Puss!

ja sökte på keg o så kom detta upp...




Fräshhh ;eeeeeeeeeeeeeeee



Av rebecca - 26 januari 2011 21:00

Vad är meningen med att ha svenska vi snackar j uredan svenne lix??;)

Nu ska jag sprendera resten utav min kväll med svenska boken.

Håret har alla clips på så nu ska jag bara boka frisörtid tänkte gå ner på stan på fredag så bokar då.

Imorn börjar jag åtta slutar fyra ska på kurs på centrala tio i fem o hinna göra synundersökning innan det. Yes busy girl.

nu ropa svenska boken:((((((((((((((((((((((((((

Av rebecca - 26 januari 2011 17:23

Här sittr jag och syr på clips på mitt hår. Trodde det skulle sitta på men nope. Fast gick helt okej att sy fast har ett kvar bara för jag vill ha fyra stycken så man känner att man inte kommer tappa det.

Nu ska jag byta om och åka till stallet och ta hand om Therres hest.

Tänkte lägga upp bild på håret sen men det ser helt sjukt ut när det är på för det är lix alldeles för långt! Trodde jag skulle skratta ihjäl mig förut. Men ska ju klippa til ldet så.

Yes stall var det!:)

Puss!

Av rebecca - 26 januari 2011 14:40

Idag är det en bra dag!  

Godkänd på matte prover= G i matte= aldrig mera matte för mig i skolan och det är ju bara sjukt underbart.  

Mitt hår har kommit! Ihhh ska hämta det när mamma kommer  

Solen skiner  

Jag ska till stallet  

Seriöst kan min dag blir bättre eller?  

så där glad är jag idag  

  

Av rebecca - 25 januari 2011 21:58

Det blev inte alls så stressigt som jag trott.

Red Prince på lektionen och det gick riktigt bra fakitskt visst formen är ju inte lix men ibland så. Duktig var han iaf.

Efter det hade jag lite "kolla när Therre mockar terapi" det är verkligen lugnande på något märkligt sätt. Sen gick jag upp till Loffe och mockade och pyssla med honom sen gck jag ner o skritta.Sen gick jag upp gen borstaste av Loffe och pratade lite med Madde och sen åkte jag hem.


Skulle ha pluggat svenska men fastnade framför JerseyShore för dom har blivit sjukt mkt roligare/galnare än 1 säsongen så om man börjar kolla kan man inte sluta. Och nu fastnade jag här antar jag. Måste kvällsläsa alla bloggar   


Och ja måste säga att det är ett under hur denna dag kunde sluta bra så som den började. Ja säger det jag är inte hel utan stallet och hästarna  


Godnatt:)

Av rebecca - 25 januari 2011 15:00

Mina tisdagar är alltid stressiga för jag rider ju så tidigt och nu går det ju inte allför snabbt att cykla heller. Längtar ångot sjukt mycket till våren. Hade en rejäl utskällning på vädret förut vill jag lova elelr imorse va det gud va arg jag var men ibland känns det som att allting bara jävlas med en.


Nu ska jag byta om och cykla till stallet iaf:)

Puss!

  

Ovido - Quiz & Flashcards