Alla inlägg under april 2011

Av rebecca - 5 april 2011 14:28

Gick upp tjugo i sju fixa mig och så följde jag Camilla till lasarettet där hon har praktiik och sen vidare till skolan. Var där kvar i åtta! Kvart i har aldrig hänt förut haha. JObbade på som fän med min VIPS och den kanske inte blir så dålig ändå. Hade vollyboll på gympan så min ena handled är inte så vacker. Små blåmärken typ.

Iaf kom hem runt två och nu väntar jag på att Camilla ska smsa så ska jag möta upp henne vid lasarettet och sen ska vi hem och senare ska hon till David's och möta upp resten av gänget medan jag åker till stallet och rider.

Nu ska jag åka!

Puss Puss!

kärlek

Av rebecca - 4 april 2011 21:33

Hej bloggen!

Kom nästan i tid idag bara fem minuter sen typ(A

Skolan rullade fortoch sen runt tre kom våra norska vänner  Kändes konstigt att inte ha setts på 6 månader! Så vi visade runt på våran "fina" skola där de bygger om som fan.  blev det lite fika och planering utav veckan och efter det satt vi lite i rasthallen. Sen runt fem kom mamma och en till förälder och sen åt alla lärare norskar och vi tacos och tårta. Efter det hem och jag och Camilla gick en prmenad visade stora staden karlskoga.

Nu sitter jag i telfon med Jonneliponneli. Men nu ska jag sova

Puss och godnatt!

trött nyduschad tjeeeej

 

Av rebecca - 3 april 2011 22:07

Nu ska jag sova så jag inte kommer försent imorgon.

Pussar!

 

Av rebecca - 3 april 2011 22:01

Sitter innte på tattologist och tittar på massa fina tatueringar!

Jag äslkar små ord eller meningar som bara betyder något för en själv.Åh jag vill göra min NU NU NU!!

     


Av rebecca - 3 april 2011 18:43

Fan vad bra det gick att köra idag! Körde hela tiden ända från mig till bofors förbi nobel till flyfältet sen mot karlberg typ sen till maxi. sen hem. Så himla kulö nskar jag kunde ta körkort på aoutomat istället för manuell men men går säkert bra så fort jag börjar köra med växlar.

Men just nu är jag galet rastlös! Ska ut och springa om en stund men jag åt nyss så vill inte få håll. Aja får gå ner och krama lite på hunden elelr nått. hehe.

Puss!

Av rebecca - 3 april 2011 16:03

Hmm svåra beslut om de är ens går att genomföra. men är man lika busig som jag i mina busiga friedns så går allt.

iaf jag är KLAR men mitt könnstympningsarbete. Klar jag är sååå duktig!Så duktig att jag fick mer engeri till VIPS äcklet. sen jobbar jag för fullt på mitt historia arbete och det blir jag klar med ganska snart tror jag. Sen ska vi prata om någon författare. Easyfix! Jag vet at tde är dötrist o läsa om skolan 24/7 men it's my life.


Iaf nu är allt fixat inför att camilla komemr ska bara städa mitt rum haha. Så jag ska byta om nu och sen ska jag och mamma ut och köra. Jag vet inte ens hur man får på vindtorkarna så det kan bli intressant.


Av rebecca - 3 april 2011 12:07

Asså det är ngt fel på mitt spotify:(((((((((((((( fast de funkar men timmarna stämmer inte.

Det är tio grader varmt ute helt underbart dock så regnar det typ men de överlver man. idag ska jag städa på mitt rum och fixa lite ska hinna övningsköra också.

För imorgon kommer Camilla  Så himla kul!:D

Nu ska jag läsa bloggar btw drömde jag om Kenza skorna då äre illa haha. Vill ha dem soooo baaaaaaaaaaad!

Puss!

Av rebecca - 3 april 2011 02:37

Angie och Nea kom förut så satt vi i en badtunna som var 38-40 grader varm det var så jäkla gött. Fast man blev nästan lite överhettad av att sitta så länge vi bada i typ en o en halv timme så. Sen gick vi in och tittade på film och sen pratade massa så dom gick typ nyss. Blev riktigt bra lördagskväll! Älskar mina vänner.

Så nu ska jag sova är fakitskt riktigt trött.

Puss och godnatt<3

Ovido - Quiz & Flashcards