Alla inlägg under april 2011

Av rebecca - 9 april 2011 00:10

Alla kom till mig runt 6 halv 7 och då beställde vi pizza och jävel va pizza vi fick. Har nog pizza en livsstid framåt! Haha . Sen tiitade vi påP.S I Love you som var jättesöt men lite för lång. Jag hade myst ner mig i fotöljen men kudde och filt så var dötrött.

Sen blev det lite ordspel med par med en svenska och en norsk i varje lag. Det blev kul om man säger så 

Och nu sitter jag i mobil med Jonna. Dör lite på henne  hahahahaha!!!!!!!

ska sova sen

PUSS!



Av rebecca - 8 april 2011 14:38

Fredag underbart! Chillsag i skolan också var och skämde ut oss litte på Maxi för vi skulle jämföra ekologiska och oekologiska saker. Virre och ja rockade på.

Sen hade vi prov elelr prat om politik skit. sen slutade vi. Camilla och Hanne och jag åkte ner på stan köpte lite för ikväll och så.


Var hemma runt halv två och har tittat på 30STM livespelning från rock am ring 2010. Älskar dem! Och hade en sovades hund på magen också. Mys!

De andra komemr runt sex och då blire pizza och filmmys.

Puss!

 

omg

Av rebecca - 7 april 2011 22:54

KOllat klart på första PB nu galet spänande. nu ska ja sova så

godnatty<3

 

Av rebecca - 7 april 2011 21:20

Japp skola från åtta till fyra och idag var min klass helt jävla underbar! Så himla kul hade vi när vi  hade norskarna med oss på ergonomin. Så det var en jättekul dag i skolan idag!

Japp sen åkte vi ner till stan fikade lite och tittade i affärer. Jag dör på kenzas nya skor! LOVE

Sen blev det bio och vi tittade på "hur många lingon finns det i världen" och den var så himla underbar! Verkligen jättegoo film.  Sen åkte vi hem och här sitter jag.

Ska duscha nu och så. 

Pussar! 

Av rebecca - 7 april 2011 21:10

                

Av rebecca - 6 april 2011 22:04

HAHAHA ja hur gick de på bodaborg? Kung såklart Ida smugglades in också och gjorde mitt lag komplett. Så det var jag Maia Stine och Ida. Kanske inte fick mest stämplar i historien men vi fick mest stämplar på svarta banor konstigt nog. Lyckades även att klara spindelväven som jag hatar och lyckades även ramla ner från spindelväven Ida höll på och dö av skratt jag med så jävla dålig!!   HAha skrattar bara jag tänker på det.

Så mina knän är lagom ömma och röda nu.Men galet kul var det att leka barn igen. Ska tvinga med stalltjejorna någon gång tror vi skulle skratta ihjäl oss haha. OMG vi i BodaBorg HHAHAHA!!


Var hemma runt halv nio mitt lag var sista laget ut från banorna(A) Vinnarskallar! men man blir fan lite tävlingmänniska där inne. Och har sen duscha och tittat på efterlyst.

Och nu ska jag sova och imorn kan jag inte vara en halvtimme sen som jag var idag. Fick även se min frånvarolapp idag vi säger såhär:

tur att det är lov snart och praktik heheehehehe.

Hann hämta PB 2 nu också så ska kolla klart så fort jag hinner asså kolla klart på ettan.


Yeeeees nu ska jag sleeepa för att vara borta hela dagen imorn så det blir dålig update. skola från åtta till fyra efter det stan direkt och sen bio halv sju till åtta typ.

Puss på er!

den här dumma låten med ett galet bra band sitter inrortat i min hjärna





Av rebecca - 6 april 2011 14:47

Yes onsdag och 11 grader varmt ute=härligt! Fast jag har varit så frusen hela dagen så har haft vinterjackan på mig. Slutade halv två si himkla skönt. Så nu sitter jag här och tagagr lite Bodaborg har inte vart däör på år typ haha. ska bli skooooj

Puss!

 

Av rebecca - 5 april 2011 21:14

Hade Buseter och vi hoppade gick jättebra! fast vi kom snett på sista o fick göra om en sväng annrs vare så bra så. JAg börjar faktiskt gilla att hoppa liiiite. Var hemma runt åtta iaf.

Imorngon äre boda borg som gäller haha herregud har inte varit där på flera år tror jag. Så det ska bli skojigt!

Nu ska jag sanrt sova.  Ska se till atta hämta PB säsong två i veckan också.

Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards