Alla inlägg under april 2011

Av rebecca - 24 april 2011 16:35

Soligt och fint idag. Fast de var kallt i förmiddags usch hade gåshud när jag satt ute. Men det vart mycket varmare runt två! Så satt ute lite då och njöt utav värmen. Nästan lite sommarkänslor!  

Har annars kollat PB usch tredje säsongen är så rå usch men galet bra. Men nu har jag fått nog av att ligga in så ska ut på en långpromenad med min älskade musik i öronen.

Mitt spotify har fyllt påmed 4 timmar och 56 minuter var ju generöst verkligen-.-'

Aja nu har jag det tillbaka iaf.

Puss!

Av rebecca - 24 april 2011 10:33

Vakbnade runt nio men tvingade mig att sova en timme till. Så gick upp tio.

Ska sanrt ner och äta lite frukost så jag vaknar till lite är helt seg. Sen kommer Angie så ska vi sola litte. Vill faktiskt också får lite färg juuu.

Men nu  frukost!

Puss

Av rebecca - 24 april 2011 01:27

Spenderades med mina bästa!<3

Jonna kom hit runt 6 typ så fixade vi oss och sen mötte vi upp Angie och Hanna så åkte vi till Jenfi där Mimmi Lollo och Nea var. Så åt vi lite mat och myste lite. Runt elva så åkte vi ner mot stan för några skulle ut och så lämnade vi av dem så cyklade jag och Angie hem sen.

mina bästa<3


               

bus

Av rebecca - 23 april 2011 18:47

Nu åker vi till jenfilily!

Puss!

     

Av rebecca - 23 april 2011 17:35

Jag och papi åkte upp till det där som jag inte komemr ihåg vad det heter. Jag sprang 8 kilometer och det gick jättebra! Spåret var riktigt kul så där blire att springa fler gånger.

Var hemma runt ett och så duscha jag och satt ute i solen en stund menotålig som jag är blev det inte länge. Gick över till IdN mobbade alla förlåt fula påskbrev vi fått. Ja menar lite får man anstränga sig. Kollade någon gullig film och nu ska jag fixa håret litte. kastade upp de i en bille efter ja duschat förut så det är lite ehh lockigt.

hehe

Puss!

Av rebecca - 23 april 2011 10:26

Det är så galet varmt på övervåningen och spec när man sover med stängd dörr. Vaknade tio ungefär och var nyss nere och åt frukost. Dagens planer ser ut såhär.

Om en stund följa med pappa till villingsberg(?) elelr vad de nu hette med jättefina spår så man kan gå och springa. jag ska springa och är så jäkla sugen på att springa 8km spåret. Kul med lite annat än samma galma vanliga.

sen får vi se vad klockan blir där kanske hinner åka upp och titta lite på hoppningrna idag när de är storhäst.

Sen ikväll hem till Jefilily.


Yes så ser min dag ut.

Puss!

 

Av rebecca - 22 april 2011 22:50

Spenderades med IdN. Vi hade kul som vanligt tog en cykeltur titta lite fast bara liiiite PB.

Här komemr lite bilder iaf.

Nu ska jag nog sova är fakitskt tröttt.

Puss!

               

Av rebecca - 22 april 2011 19:03

Åkte upp till stallet förut och mötte Jenfi så tog vi sällskap. Tittade lite hoppningar men det vart inge kul för vi lyckades alltid kolla när det blev pause så vi såg inte så mkt. men ska nog upp och titta lite imorn också på storhästarna.


Så jag var hemma runt hakv fem troja. Och nu har jag tittat på halva den gröna milen och den filmen är ju såp hemsk men ändå underbar. Fast nu ska jag byta om och kila över till ida så ska vi hitta på något.

puss!

   

Ovido - Quiz & Flashcards