Alla inlägg under april 2011

Av rebecca - 27 april 2011 15:49

Då var onsdagen gjord också kan inte påstå att det var en allför jobbig dag hehe. Fika och rullstolsåkning är helt okej.

Var hemma runt halv 2 tror jag.  Pratade med Maria om PA arbete för lappen ska bara inne imorn och jag har en idé som jag gillar och komemr tycka är intressant så det kör jag nog på.  har suttit och skrivit ihop en liten skiss så man kommer ihåg efter sommarlovet hehe.

Asså jag börjar trean nästa år och tar studenten= ingen mer skola i hela mitt liv. det känns så sjukt! Men sjukt underbart. Det har gått så fort.

Iaf idag har jag myst runt i min söta nya tröja från Monki.

Pussar!

 

 


Av rebecca - 26 april 2011 21:54

Yeees Donna var lat som vanligt att cykla med men hon blev glad iaf att komma ut. Så söt!

Nu ska jag hoppa i duschen och sen sova. Plockade undan lite på mitt rum förut så så det ser nästanstädat ut bara dammet kvar. Men det tar vi imorgon.

Puss!

sommarkänslor

wie

Av rebecca - 26 april 2011 20:13

Im on fire today.

Hittade tishan jag ville ha och sen passa perfi åhh älskar den så galet snygg! sen köpte jag en till tisha från monki hur söt som helst och sen ett par vanliga svarta leggins. Tröja från monki komemr bli asfin när man blir lite brunare hehe. 

Var hemma runt sju iaf och nu står Donna och trampar och vill ut ioch inte kan jag säga nej till min älskling? Så det får bli en cykeltur för jag har så himla ont i mina ben.

Pussar!

 

Av rebecca - 26 april 2011 13:52

Får MVG i slut betyg i psykologi!!   Det gjorde fan min dag.

De andra gjorde prov nu men jag har redan gjort det så fick åka home. Kändes jävligt gött. och jag har såna sommarlovskänslor så jag passade på att städa ur mitt skåp också. Vi har ju typ bara de här 3 sista dagarna kvvarrrr.

 Det är galet!


Har funderingar på att fortsätta på mitt förintelsearbete eftersom jag är en sån pluggis. men få se.

Ska till Örebro sen iad med Ida ska se om jag hittar en tröja jag vill ha. Sen tittar vi nog runt lite skulle jag tro. men hon slutar inte förrens tjugo i tre så vi åker rätt sent.

Glada tjejen!

 

Av rebecca - 25 april 2011 22:28

Kvällen blev en promenad med en väldigt jobbig Donna och en rolig Ida. Gick nere vid sjön för de är så fint där nu, börjar till och med bli grönt.  Massa folk där nere som grillar och chillar. Vi var tillbaka hem runt åtta ungefär och då blev det några avsnitt PB men det var för spännande för mitt hjäta att klara så jag stängde av runt tio.

Nu har jag smörjt in min skadade hud med vanlig lotion hoppas det hjälper mot eksemem. Inte kul juuu jag brkar seriöst aldrig få det annars.

Och det var spindel här nyss men Fredrik döda den som tur var så nu kan jag sova. Fast har lite ångest iaf det finns fler. Usch hatar dem! Kommer aldrig komma över min spindelfobi.

Nu ska jag sova iaf skola imorn. Men skola i fyra dagar til känns rätt okey;)

Puss!

 

Av rebecca - 25 april 2011 18:45

ja la mig i solen runt ett typ Angie kom runt två så låg vi och stekte. Det var asgött! Och när det inte blåste var det riktigt sommarvärme. Underbart med andra ord.

Hon åkte hem runt fyra och då gick jag ut och sprang och nu sitter jag här och ska byta om för en promenad med IdN.

Och jag har fått soleksem! Ärligt det är hemskt på magen , benen och liiite på armarna. Usch. Men lite färg har jag fått iaf.

Men nu ska jag inte sitta här utan byta om då somsagt och gå  över gatan till Ida hihi.

Pussar!

  


Av rebecca - 25 april 2011 12:43

Ärligt känns nästan som sommarlov ju. Vaknade tio i tolv idag skönt som bara den. Har hunnit äta frukost och titta lite PB måste ha min dagliga dos så att säga hehe ;)

Nu ska jag fixa iordning solstolar och lägga mig ute i solen. Angie kommer senare också och joinar mig.

PUss!

 

Av rebecca - 24 april 2011 20:41

Övningskörde med pappa nyss och det gick jättebra! Körde först "valiga" rundan som jag och mamma alltid kör och sen körde vi förbi stallet ner mot konsum ut i stora rondellen (ja var livrädd) och sen till Mc rondellen badhuset och hem. Då kunde jag andas ut igen haha.

Ne men de var kuuul  


Nu ska jag hoppa i duschen och sen vänta på Angie som jag vet än så länge. Så får vi se vad vi hittar på. Måste ju ta tillvara på det fina vädret och lovets sista dagar.

Puss!

 


Ovido - Quiz & Flashcards